Forside Nyheder

’Snowpiercer’ bliver til Netflix-serie

-

Er du en af dem, der mener, at ’Snowpiercer’ er en alt for overset science fiction-film?

Så kan du glæde dig over, at den nu bliver til en tv-serie, der i Danmark kommer til at køre på Netflix.

Annonce:

Sydkoreanske Bong-Joon-hos film fra 2013 handler om en dystopisk fremtid, hvor de sidste rester af menneskeheden kører rundt i verden på et gigantisk tog, der er opdelt efter social klasse. Verden er nemlig blevet umulig at leve i, efter et forsøg på at modarbejde den globale opvarmning med teknologi er slået fejl og har efterladt kloden i en ny istid.

Filmen er blevet samlet op som tv-serie af den amerikanske tv-kanal TNT. Men Variety skriver nu, at serien kommer på Netflix i alle andre regioner end USA og Kina.

Serien er sat til at lande næste år og får Jennifer Connelly og Daveed Diggs i hovedrollerne. Der har allerede været lidt udskiftning i toppen på serien. Den oprindelige skaber af serien, der også var showrunner, Josh Friedman, hoppede af projektet i januar.

En af seriens producere, Scott Derrickson, har instrueret piloten, der er ved at blive lavet færdig netop nu. Men han har meddelt, at han også er ude af projektet, fordi han og seriens nye showrunner, Graeme Manson, ikke kunne blive enige om stilen. Resten af serien skulle blive instrueret af James Hawes, skriver Variety.

 

Annonce:
Forrige artikelGoogle vil lave USB-sikkerhedsnøgler
Næste artikelVores tv-aften på flow-tv topper tidligere nu
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.