Forside Produkter Mobil

Ingen danske teleselskaber klar med eSIM til de nye iPhone XR og XS.

-

Hvis du sidder med en af de nye iPhone XS eller XR modeller og glæder dig til at du kan bruge dual-SIM i din smartphone, skal du ikke glæde dig for tidligt. Ingen danske selskaber er klar til at understøtte eSIM på de nye modeller.

I går lancerede Apple iOS 12.1, der bl.a. gør det muligt at have dual-SIM på sin iPhone, og recordere.dk besluttede sig for at spørge de forskellige teleselskaber, om de var klar med eSIM support på de nye modeller.

Annonce:

Ingen af de adspurgte selskaber vendte tilbage med et positivt svar, men alle hentyder til at de arbejder på det, og det er på vej.

YouSee fortæller, “Det er bestemt hensigten, at vi skal komme til at understøtte eSIM, men præcis hvornår vi kan tilbyde vores kunder eSIM, kan vi på nuværende tidspunkt ikke sige noget om”

Telenor følger op med “Vi ved det godt.Vi arbejder som gale på sagen!Vi er heller ikke meget for at love dig en dato endnu – men uden at sige for meget garanterer vi, at vi ikke går stille med det, når vi er klar”

Hos Telia er man mere tilbageholdende “Om eller hvornår vi kommer til at tilbyde eSim, vides desværre ikke på nuværende tidspunkt. Jeg er dog sikker på at hvis vi gør, vil vi reklamere med det på de diverse medier”

3 er mere optimistiske, “Vi arbejder på understøttelsen, men kan ikke garantere, at det sker i år. I skrivende stund er det dog kun os der understøtter e-SIM i Danmark – funktionen er dog forbeholdt Apple Watch, som det er nu”

 

Forvent ikke eSim understøttelse inden nytår

Med de svar der er kommet fra de største udbydere af mobiltelefoni, virker det ikke realistisk at de når det inden jul, så vi skal nok ind i begyndelsen af 2019, før vi ser de første udbydere være klar med eSIM understøttelse for iPhone XS og XR i Danmark.

Apples hjemmeside kan man følge med i hvilke teleselskaber i verden, der understøtter eSIM.

Annonce:
Forrige artikelVækstteam: Stram kursen over for ulovlig streaming og piratkopiering
Næste artikelNy DMI vejr-app viser dit lokale vejr
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.