Forside Nyheder

Oplader startede brand i Odense i nat

-

To beboere blev fanget i røgen fra en brand startet af en overtændt oplader.

En oplader brød i brand under nattens opladning i en lejlighed på Skjoldsvej i Odense. To beboere blev fanget af røgen i lejligheden, men senere reddet ud. Det skriver TV 2 Fyn.

Annonce:

“Vi skynder os ud til lejligheden, og da vi ankommer står der en beboer på altanen uden for, mens der stadig er en beboer inde i lejligheden”, fortæller Hans Jørgen Larsen, vagtchef ved Fyns Politi, til TV 2 Fyn, og fortsætter:

“Der var ikke flammer ud af lejligheden, men der var meget røg”.

De to beboere kunne ikke selv komme ud af lejligheden da udgangen var spærret af røg, og brandvæsenet måtte bruge stigevognen til at få dem ud.

Begge slap med skrækken og undgik røgforgiftning.

“Det er heldigt. Det kunne ligeså godt være gået galt, når de nu var fanget der oppe i den lejlighed”, fortæller vagtchefen til TV 2 Fyn.

 

Startet af en oplader

Politiet peger på en oplader som den sandsynlige årsag til branden.

“Opladeren er formentlig blevet meget varm, og fordi den så har ligget på et skrivebord, hvor der er meget papir, så har det antændt en gnist. Det er jo ikke første gang, at vi hører om varme opladere”, fortæller vagtchefen til TV 2 Fyn.

Det er ikke oplyst hvilken mærke/model oplader det var.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.