Forside Indhold og distribution Film

IMAX Enhanced: Her er de første film med til hjemmebiografen

-

IMAX Enhanced skal løfte kvaliteten af audio og video i hjemmet. Nu er de første film annonceret.

I sidste måned kunne IMAX og DTS fortælle, at de er gået sammen om et nyt certificerings- og licens-program der skal sikre kvalitetsoplevelsen i hjemmets video- og lyd-produkter.

Annonce:

IMAX Enhanced har Sony Electronics, Sony Pictures, Paramount Pictures og Sound United (moderselskabet for Denon og Marantz) med som partnere.

Tanken bag er at sætte barren højere for kvaliteten af billed og lyd i hjemmet, og programmet omfatter hele kæden fra indhold over afspillere og lydsystemer/receivere til displays.

IMAX Enhanced vil få indhold i 4K HDR der er digitalt ‘remastered’ af IMAX med DTS lyd. Det skal løfte kvaliteten og sikre at gengivelsen er så tæt på det skaberne ønskede som muligt.

 

 

De første film er annonceret

Nu er de to første film med IMAX Enhanced annonceret.

Begge er natur-dokumentarer. Det er ‘A Beautiful Planet’ og ‘Journey to the South Pacific’.

Begge film er skudt i IMAX-formatet og nu overført til IMAX Enhanced UHD Blu-ray.

Derudover ser det ud til at være de første til at inkludere HDR10+, den nye ‘gratis’ HDR (High Dynamic Range) med dynamiske metadata ligesom Dolby Vision. Det betyder at hver scene kan indeholde forskellige HDR-informationer.

Filmene her udkommer d. 11. december 2018.

 

Se også

IMAX Enhanced skal løfte filmoplevelsen i hjemmet

TV og projektorer der får IMAX Enhanced

Surroundprodukter med IMAX Enhanced

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.