Forside Detail

Stor dansk webbutik klar med levering samme dag

-

Coolshop skærper nu konkurrencen mod både udenlandske webbutikker og de fysiske detailbutikker.

Den store danske netbutik, Coolshop, er ved at klargøre sig til den øgede konkurrence om kunderne.

Annonce:

Med Amazon ventet på vej til skandinavien med egne lagre og hurtig levering, der bliver tiden der skal ventes på en vare en af konkurrenceparametrene.

Samtidig vil den store danske e-butik også gerne snuppe kunder fra de fysiske butikker, hvor en af forcerne netop er at varen kan fås den samme dag (såfremt lager haves).

Fragtportalen Coolrunner, der har Coolshop som medejer, har netop indgået en aftale med distributionsselskabet DAO365 om levering samme dag (same day delivery).

I første omgang vil det være i de 4 største byer: København, Aarhus, Odense og Aalborg, at de nethandlende kan få pakkerne samme dag som der bestilles. Dette mod at betale kr. 49 for levering, hvor den almindelige levering er inkluderet i prisen.

“Vi ved, at danskerne sætter meget stor pris på hurtig og effektiv levering, og hvis vi kan kombinere det med tilfredsstillelsen ved at kunne åbne pakken derhjemme samme dag, som den er bestilt over nettet, er vi nået rigtig langt”, fortæller Jacob Risgaard, medejer af og marketingdirektør i Coolshop, og fortsætter:

“Same day delivery-konceptet er til stor gavn, både for e-butikkerne og for kunderne, og derfor forventer vi os meget af dette tiltag”.

Coolshop inviterer landets øvrige e-butikker med i et samarbejde om levering samme dag gennem Coolrunner.

 

Annonce:
KILDECoolshop
Forrige artikelNetflix lukker ’Iron Fist’ ned
Næste artikelSkaberne af ’Sherlock’ kaster sig over Dracula på BBC og Netflix
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.