Forside Indhold og distribution Film

Jack Black starter sin egen YouTube-kanal om gaming

-

Til trods for, at han over de sidste par år har været med i store, børnevenlige filmproduktioner som ’Jumani 2: Welcome to the Jungle’ og ’The House with a Clock in its Walls’ har Jack Black åbenbart ikke ALT for travlt.

Skuespilleren har altid været lidt af en nørd, så nu har han kastet sig over at lave en YouTube-kanal, som man jo gør i vore dage, hvis man vil være ung med de unge. Det er et projekt, han har kørende med sin søn, som står for alt, hvad der hedder produktion og tilrettelæggelse af videoerne på kanalen, som hedder ’Jablinski Games’.

Som navnet antyder, kommer kanalen til at fokusere på computerspil, men også på Jack Blacks interesse for mad og derudover på livet sådan helt generelt. Det ville nok være underligt, om ikke Jack Blacks for-sjov-band Tenacious D også dukker op på et tidspunkt.

Annonce:

Jack Black har sagt, at han vil have kanalen til at blive større end dem, der køres af store YouTube-navne som Ninja eller PewDiePie. Sidstnævnte er som kendere af platformen vil vide, dæknavn for svenskeren Felix Kjellberg, og i videoen nedenfor satiriserer Jack Black endda lidt over PewDiePie’s YouTube-tilstedeværelse ved at vippe frem og tilbage i en gamer-stol á la den, PewDiePie bruger.

 

Gamer-stereotype

(Måske) til lejligheden har Jack Black anlagt sig et langt skæg og han ligner dermed den perfekte stereotype, som mange mennesker uden for gamingverdenen forestiller sig om ældre gamere, der huserer på YouTube: En bebrillet, langskægget, overvægtig nørde-type i en logo-T-shirt.

Men Jack Black synes at påtage sig dette image med stolthed i stedet for at forsøge at polere på sit image, sådan som andre Hollywood-kendisser med populære YouTube-kanaler gør det, som f.eks. Reese Witherspoon eller Will Smith.

Den første, officielle video på ’Jablinski Games’ er sat til at lande på fredag, nedenstående er blot en forsmag. Og Jablinski Games har allerede fået sig et publikum med næsten en halv million følgere fem dage efter, nedenstående forsmag blev lagt ud på YouTube.

Hvis du vil følge med i Jack Blacks YouTube-udskejelser så kan hans nye kanal følges på YouTube her.

Hans introduktionsvideo til kanalen kan ses herunder:

 

 

Annonce:
Forrige artikelUDSALG: Tjek de mange tilbud her
Næste artikelNy 4K laserprojektor med ‘ultra short throw’ projektering
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.