Forside CES CES 2019

Ny 4K laserprojektor med ‘ultra short throw’ projektering

-

Næste generation af LG CineBeam er en 4K laser-projector med ‘Ultra Short Throw’ (UST) projektering.

LG har annonceret deres 2. generation af deres CineBeam-projektor med 4K laser-teknologi.

Annonce:

Model HU85L kommer med Ultra Short Throw (UST) teknologi, som betyder at projektoren kan placeres lige under lærredet. Ved denne løsning slipper man for at skulle have en projektor hængende ude i rummet.

Placeret med en afstand til væg på godt 5 cm. der kan der projekteres et billede på 90″ størrelse. Øges afstanden til væg til omkring 18 cm. kan der projekteres et 120″ billede.

90″ giver i følge skemaet skærmstørrelser et skærmareal på ca. 199×112 cm. (bredde x højde) mens 120″ giver et skærmareal på ca. 266×149 cm. (bredde x højde).

Projektoren leverer en lysintensitet på 2.500 ANSI lumens. Billedet er 4K UHD kvalitet med udvidet farverum (wide color gamut) samt en – i følge producenten – god sortgengivelse.

Med sin kompakte størrelse er projektoren nem at flytte, imellem forskellige rum eller tage med til en spil- eller film-aften hos venner.

Der er tilslutninger for netværk (ethernet), USA og HDMI, og der medfølger en LG Magic Remote fjernbetjening, der understøtter håndbevægelser mm.

Projektoren er en del af LG ThinQ AI (kunstig intelligens) og forstår tale som “turn off projector after the movie has finished” eller “play yoga videos on YouTube”.

 

 

Pris og tilgængelighed

LG Cinebeam Laser 4K Projector (HU85L) får premiere på CES-udstillingen.

Lanceringsdato, pris og mulig dansk tilgængelighed er endnu ukendt.

 

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk

 

Annonce:
Forrige artikelJack Black starter sin egen YouTube-kanal om gaming
Næste artikelNye LG soundbars med både Atmos og Assistant
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.