Forside * Featured

Samsung opdaterer designer-tv med QLED

-
Ny 2019-udgave af Frame by Samsung med QLED

Nu kommer der nye udgaver af Samsungs designer-tv, Frame og Serif, bl.a. opdateret med QLED.

Samsung lancerer nye udgaver deres livstils-tv. Det er:

  • Frame, tv’et i en billedramme.
  • Serif, tv’et der også er et møbel.

2019-modellerne af Samsungs designer-tv er opdateret med deres seneste tv-teknologi og smart tv, og blandt nyhederne er at de nu får Samsungs QLED skærme (LCD med Quantum Dot).

Annonce:

 

 

The 2019 Frame by Samsung

Frame er et kunstværk i sig selv. Når det ikke benyttes til at se tv, så kan det i stedet vise kunst og billeder.

Via det særlige vægophæng kan TV’et hænge helt tæt ind til væggen og på denne måde også være med til at skabe illusionen af et maleri.

Via en lyssensor kan TV’et tilpasse lys og farver på skærmen efter lyset i rummet. Igen noget der er med til at sikre at TV’et ikke skiller sig ud, men falder i med de øvrige billeder på væggen.

 

 

Her kommer QLED også ind i billedet. For Samsungs LCD-paneler med Quantum Dot kan gå højt i lysintensitet, og det betyder endnu bedre synlighed på væggen i dagslys også.

Frame by Samsung kommer med egen kunstbutik. Der samarbejdes med gallerier og museer verden over for adgang til billeder af 1.000 kunstværker, så der er noget for enhver smag.

Senest er Uffizi Galleri i Italien, Van Gogh museet i Holland, Te Papa i New Zealand samt V&A og Tate Modern i Storbritanien kommet til som partnere.

 

 

Serif TV

Samsung Serif TV er udviklet i samarbejde med designbrødrene Ronan & Erwan Bouroullec, to berømte designere der har specialiseret sig i møbler.

Set fra siden der ligner TV’et her et stort I i fonten Serif.

Også Serif TV bliver i 2019-udgaven opdateret med Samsung QLED, deres LCD-panel med Quantum Dot.

QLED øger lysintensiteten, med mulighed for flere nits på skærmen der løfter HDR (High Dynamic Range).

Når TV’et ikke benyttes som TV kan der vises billeder, nyheder og vejrudsigter på skærmen.

Hidtil har Samsung Serif været forbeholdt møbelbutikker men de nye modeller her kommer også til salg i elektronikbutikkerne.

 

 

 

Pris og tilgængelighed

De nye TV her vil blive vist frem på CES-udstillingen her i begyndelsen af januar, og ventes på markedet i løbet af foråret.

Modeller og priser er endnu ukendt.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.