Forside * Featured

Samsungs GALAXY S10 og deres foldbare phablet kan blive annonceret 20. februar

-

Så har Samsung indkaldt pressen til deres forårs-udgave af Unpacked, der er navnet på de events, hvor de afslører deres flagskibs-modeller.

Det betyder næsten stensikkert et goddag til GALAXY S10, eftersom de nye S-modeller altid annonceres under forårets Unpacked-event. Og derudover har Samsung været så venlige at putte et stort ti-tal på invitationen, hvis nogen skulle være i tvivl. Det er dog samtidig en henvisning til at S-serien fylder 10 år i år.

Annonce:

Hvad der er lidt mere usikkerhed om, men dog ret stor sandsynlighed for, er annonceringen af den bøjelige smartphone, som Samsung ganske hemmelighedsfuldt viste frem under deres SDC-event i efteråret.

Sådan forestiller konceptdesigeren Ben Geskin sig, at GALAXY S10 kunne komme til at se ud.

Lige siden vi fik et smugkig på den i november, har rygtet gået at den endelige version ville blive offentliggjort under Unpacked i foråret sammen med S10. Det har vi naturligvis ingen bekræftelse af, men meget peger i denne retning.

 

Høj pris?

Det rygtes nu også, at telefonen kommer til at hedde GALAXY F, hvor F’et står for Flexible eller Foldable, afhængig af, hvordan man ser på det. Smartphonen forventes også at blive lidt af en premium-model, der kan koste op mod 1800 dollar, eller over 11.000 kroner.

Den høje pris vil muligvis blive søgt retfærdiggort af Samsung ved, at der i virkeligheden er tale om en tablet, der også kan foldes sammen og bruges som smartphone, snarere end omvendt. Men der er altså en god chance for, at vi får syn for sagn 20. februar.

Når det gælder GALAXY S10, så forventes den at komme i flere versioner, hvor mindst én af dem har et kamerahul i stedet for et kamerahak. Samsung har også allerede gjort det klart, at S10 kommer i en 5G-version, men som folk med indblik i Samsungs danske marked har fortalt Recordere, så kommer denne udgave af S10 ikke til Danmark.

Samsungs Unpacked-event 20. februar kommer til at foregå samtidigt i San Francisco og London, men vil også kunne følges på www.samsung.com.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.