Forside Nyheder

Samsungs foldbare smartphone ser ud til at blive møgdyr

-

Hvor meget vil du betale for altid at have adgang til den nyeste teknologi?

Det er det spørgsmål, mange sikkert vil stille sig selv, når de ser, hvad prisen kan ende med at blive for Samsungs foldbare smartphone, som de viste frem ved Samsung Developer Conference i sidste uge.

Annonce:

Det sydkoreanske nyhedsbureau Yonhap har nemlig talt med kilder, der indikerer, at prisen på den foldbare kombination af 7,3 tommer-tablet og smartphone kan komme helt op over 11.000 kroner – og det er vel at mærke før danske afgifter og moms kommer oven i.

Prisen er dog baseret på, hvad telefonen koster at fremstille og andre omkostninger, og Samsung kan i princippet beslutte sig for at sælge den foldbare phablet med tab for at få det nye format udbredt. Yonhap understreger nemlig samtidigt, at Samsung endnu ikke ”har taget en endelig beslutning med hensyn til prisen”.

Til gengæld mener Yonhaps kilder at der kan være noget om snakken, når rygterne siger, at telefonen bliver offentligt lanceret på Samsungs næste Unpacked-event. Denne vil formentlig foregå sidst i februar, lige før Mobile World Congress løber af stabelen i Barcelona.

Hoved-nyheden fra den kommende Unpacked-event vil naturligvis være GALAXY S10, som forventes at være Samsungs første 5G-telefon, men ifølge Yonhap vil Samsung altså samtidig officielt annoncere deres foldbare phablet på det tidspunkt. Den skulle komme i handelen allerede i marts måned, kort efter S10.

Foldelige F

Med hensyn til navnet, så mener Yonhap også at have fået fat i det rigtige. Vi har tidligere hørt rygter om, at den skulle hedde GALAXY X, men nu mener Yonhap, at Samsung er landet på at kalde den GALAXY F (for ”Foldable”, naturligvis). Det ville give ret meget mening og samtidigt adskille den fra Apples seneste iPhone-serie.

Samsung har angiveligt planer om at udnytte de foldbare displays til mere end blot smartphones og phablets. Der går rygter om foldbare displays i laptops, og sidste år blev der rapporteret om, at Samsungs Note-serie også ville blive foldbar. Det sidste ville give ret meget mening i forhold til at kunne tage notater på en større skærm, når den er foldet ud.

Samsung bliver næppe ene om at lancere foldbare smartphones til februar. LG og Huawei har også meldt ud, at de er på vej med foldbare smartphones, og især Huawei kan forsøge at gøre det billigere, da en af deres mest brugte strategier er at underbyde Samsung på prisen konstant.

Det amerikanske firma Royole sender dog allerede en foldelig Android-smartphone på gaden i næste måned.

Annonce:
Forrige artikelRet beordrer Amazon til at udlevere Alexa-optagelser
Næste artikelHulk: Stan Lee er død
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.