Forside Produkter Mobil

Her er den nye Samsung Galaxy S10 familie

-
Fra venstre: Galaxy S10e, Galaxy S10 og til højre Galaxy S10+ (foto: recordere.dk)

Rygterne var løbet foran lanceringen, og Samsung havde selv lækket det meste, men det skal ikke stoppe os i at vise jer den nye Samsung Galaxy S10 familie.

Samsung er klar med hele 4 ny Galaxy S10 telefoner, hvoraf de tre er klar til forudbestilling fra i aften, og den 4. er en 5G model, som vi endnu ikke ved hvornår kommer til Danmark. Dette primært fordi 5G netværket slet ikke er klart.

Salget starter som sagt i morgen, og du vil få den nye telefon i hånden den 8. marts.

Annonce:

 

Samsung Galaxy S10+ (foto: recordere.dk)

 

10 års jubilæum for S serien

Det er 10 år siden, at Samsung sendte de første S telefoner på markedet, og siden da er der sket meget på både kamera, ydelse og udseende.

 

10 års udvikling af S familien

 

De seneste ti års innovationer har resulteret i tre nye telefoner i Galaxy S-serien på det danske marked. Og som et bevis på ti års innovation er Galaxy S10-modellen udviklet til dem, der søger en flagskibstelefon med kraftfuld ydeevne.

Galaxy S10+ tager alle tekniske specifikationer til det næste niveau – både når det kommer til skærmen, kameraet og ydeevnen. Galaxy S10e er udviklet til dem, der vil have det vigtigste fra en premium smartphone i et kompakt fladskærmsdesign.

Hvor imod S10 og S10+ begge har den kendte edge-skærm.

 

 

På en lukket event har recordere.dk set nærmere på de tre modeller, og det lover godt for den nye generation af Galaxy S telefoner.

Skærmen er super lækker, kameraet ser ud til at levere i særklasse gode billeder, og så har Galaxy S10 familien fået fingeraftrykslæser indbygget i skærmen ligesom mange af de andre Android flagskibe på markedet i dag.

 

 

Super lækker AMOLED skærm

Med introduktionen af Dynamic AMOLED Display tilbyder Samsung Galaxy S10 Full Screen Experience med Ultrasonic Fingerprint Scanner. Galaxy S10 er udstyret med Samsungs hidtil bedste skærm, samt verdens første Dynamic AMOLED-skærm.

Samsung Galaxy S10 er den første HDR10+-certificerede smartphone, der leverer et mere dynamisk og levende farvespektrum, hvilket sikrer et flot og realistisk billede. Galaxy S10s Dynamic AMOLED-skærm er desuden VDE-certificeret, hvilket resulterer i klarere farver og skarpe kontrastforhold med endnu dybere sorte og lysere hvide nuancer

Galaxy S10 er verificeret af DisplayMate, hvilket betyder, at forbrugerne kommer til at nyde godt af den præcise farvesammensætning – selv i kraftigt sollys. Desuden reducerer den TÛV Rheinland-certificerede Dynamic AMOLED-skærm blåt lys uden at gå på kompromis med billedkvaliteten eller tilføje et filter.

Samsung kalder deres nye skærmteknologi Infinity-O, der gennem et hul i displayet er udstyret med en række sensorer og kamerateknologi, så forbrugerne kan få mest muligt ud af skærmen uden forstyrrelser. Væk er hakket vi kender fra mange andre smartphones, nu er det huller der er in.

 

 

Galaxy S10s Dynamic AMOLED-skærm er desuden udstyret med den første indbyggede Ultrasonic Fingerprint Scanner.

Til forskel fra tidligere løsninger som læser i 2D , læser Ultrasonic-scanneren 3D-konturerne forbrugernes fysiske fingeraftryk for øget sikkerhed. Med verdens første FIDO Alliance Biometric Component-certificering tager Galaxy S10 biometriske genkendelse til et nyt niveau.

Samsung gemmer dit fingeraftryk på telefonen, og det ligger i deres Knox-lag, der skulle sikre det mod hacking. Fingeraftrykket forlader aldrig din telefon.

 

4K/UHD HDR kamera på bagsiden (foto: recordere.dk)

 

Endnu bedre kamera på både forside og bagside

Galaxy S10’s kamera bygger på Samsungs innovationer inden for kamerateknologi, og med Dual Pixel og Dual Aperture byder Galaxy S10 på en ny kamerateknologi og avanceret intelligens, der gør det nemt at tage episke billeder og videoer:

Ultra-Wide Lens: For første gang i S-serien tilbyder Galaxy S10 en Ultra-Wide-linse, der ligesom det menneskelige øje har et 123-graders synsfelt. Derfor er kameraet perfekt egnet til imponerende landskabsbilleder, store panoramaer og endda et udvidet familieportræt, hvor alle kan være med.

Super Steady & High-Quality Video Recording: Galaxy S10 gør det muligt at foretage Super Steady-optagelser ved at kombinere optisk og digital stabiliserings teknologi. Uanset om du står midt i et publikums hav og danser under en koncert eller forsøger at registrere alle detaljer under en ujævn cykeltur, gør teknologien det muligt at indfange øjeblikket. Både for- og bagkameraer kan skyde billeder i op til UHD-kvalitet, og det bageste kamera giver dig fleksibiliteten til at optage i HDR10 + , hvilket er det første af sin slags på markedet.

 

 

AI Camera: Galaxy S10 gør allerede smarte funktioner mere præcise med NPU (Neural Processing Unit), så forbrugeren kan tage professionelle billeder, der er værd at dele uden manuelt at tilvælge avancerede kameraindstillinger. Takket være NPU kan Scene Optimizer nu genkende og være mere præcis end nogensinde, når den behandler flere scener og med Shot Suggestion tilbyder Galaxy S10 automatisk anbefalinger til bedre billedkomposition.

 

Wireless Galaxy AirBuds

 

Trådløs opladning nu også med Wireless PowerShare

Ligesom Huawei har du nu mulighed for at oplade andet udstyr med din Samsung Galaxy S10 telefon. De kalder det Wireless PowerShare. Det kan også bruges til at oplade de nye Wireless Galaxy AirBuds.

Samsung har også forbedret batteri-håndteringen, så den lærer hvordan du bruger din telefon, og på den måde optimerer både programmer og hvad der trækker hvor meget i baggrunden.

Den nye AI-software i Galaxy S10 optimerer automatisk batteri, CPU, RAM og endda enhedens temperatur, baseret på hvordan du bruger telefonen. Den fortsætter tilmed med at lære sig selv at blive mere effektiv ud fra, hvordan telefonen bruges. Ved at udnytte AI’s evner, kan Galaxy S10 lære forbrugerens favorit-apps at kende, så disse kan starte hurtigere.

 

 

Wi-Fi 6 er også standard

Samsung Galaxy S10 familien understøtter i øvrigt Wi-Fi 6, så der er fart over feltet når du kører via trådløst netværk, hvilket sikrer prioriteret og fire gange hurtigere adgang til wi-fi sammenlignet med andre brugere i højdensitetsnetværks-områder som f.eks. lufthavne. For første gang nogensinde kan brugerne opleve downloads i 4G og surfe i op til 2.0Gbps .

 

Galleri

 

Indbygget support for Unity gaming platform

Galaxy S10 er designet til den bedst mulige spiloplevelse med indbygget AI-baseret præstationsoptimeringssoftware, Dolby Atmos-hardware med spiltilstand og dampkammer som kølesystem. Det er også den første mobile enhed, der er optimeret til spil skabt gennem Unity-platformen.

 

Farver

Galaxy S10 og Galaxy S10+ vil være tilgængelig i farverne Prism White og Prism Black, mens Galaxy S10e vil være tilgængelig i Prism White, Prism Black- og Prism Green-farver. Galaxy S10+ 512GB og 1TB kommer i nyt premium-material Ceramic Black.

 

Pris og levering

  • Samsung Galaxy S10e 128GB koster kr. 5.999,- (se dagspris)
  • Samsung Galaxy S10 128GB koster kr. 7.199,- (se dagspris)
  • Samsung Galaxy S10+ 128GB koster kr. 7.999,- (se dagspris)
  • Samsung Galaxy S10+ 512GB koster kr. 9.699,- (se dagspris)
  • Samsung Galaxy S10+ 1TB koster kr. 12.699,- (se dagspris)

Galaxy S10, Galaxy S10 + og Galaxy S10e vil være tilgængelige i butikkerne fra og med 8. marts 2019.

Forsalget er i gang.

 

Specifikationer

Her er specifikationerne som et billede. Vi skal nok lave en tabel, når vi er kommet hjem fra eventen.

Hvad ikke fremgår af specifikationerne her, er at Galaxy S10-produkterne får Dual SIM i Danmark.

 

Annonce:
Forrige artikelSå steg prisen på F1 TV Pro
Næste artikelSamsungs nye smartur er fokuseret på motion og helbred
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.