Forside Indhold og distribution Musik

Spotifys opdaterer familie-abonnementet

-

Spotify Premium Family får nye muligheder og familie-playlister

Spotify har tilføjet nye funktioner til familie-abonnement.

Annonce:

Abonnementet Premium Family giver familiemedlemmer, som bor under samme tag, mulighed for at dele ét abonnement, hvor hver har deres eget login, musik og playlister.

Nu er der flere muligheder for brugertilpasning og deling af musik.

  • Forældrekontrol: Forældre vil nu have mulighed for at kontrollere Explicit Content Filter på alle familiens kontoer. En funktion som længe har været efterspurgt på Community boards.
  • Familie-mix: Familier vil få eksklusiv adgang til personlige playlister fyldt med sange, som hele familien kan lide. Familie-Mix opdateres løbende, og du kan kontrollere, hvem der er en del af hver session for at optimere de bedste lytteroplevelser, som familien deler på Spotify.
  • Familie-hub: De betalende brugere kan nu holde styr på familiens indstillinger på et sted, hvor det også er muligt at tilføje og fjerne familiemedlemmer, opdatere hjemmeadresser samt justere muligheden for forældrekontrol.

Dette fortsat med op til 6 konti tilknyttet.

 

Pris uændret

I sidste uge løb der et rygte rundt, om at Spotify som forsøg ville hæve prisen i Skandinavien. Erhvervsmediet Bloomberg have talt med kilder der kendte til planerne.

Se også: Spotify vil teste højere pris i Danmark

Men med de seneste ændringer her er prisen fortsat uændret kr. 149/måned.

 

Annonce:
Forrige artikelNy smart lysstribe giver kulør bag TV’et
Næste artikelKastanjemanden bliver til ny dansk Netflix-serie
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.