Forside Nyheder

Kastanjemanden bliver til ny dansk Netflix-serie

-

Romanen Kastanjemanden danner grundlag for en ny dansk Netflix-serie.

På Copenhagen TV Festival kunne Netflix i dag annoncere deres 2. danske serie (den første var The Rain).

Annonce:

TV-serien Kastanjemanden er baseret på debutromanen af samme navn, skrevet af den prisvindende forfatter Søren Sveistrup (Forbrydelsen).

“Netflix har vist en stærk interesse i min bog, og jeg er rigtig glad for aftalen og fuldstændig overbevist om, at Netflix er den rigtige scene for Kastanjemanden”, fortæller Søren Sveistrup.

Optagelserne er planlagt til at starte i Danmark i 2020 og produceres af SAM Productions, som også står bag den kommende norske Netflix Original-serie, Ragnarok.

TV-serien bliver et karakterdrevet thriller-drama, som har rødder i Nordic Noir-genren. Hvert afsnit vil være på 50 minutter, og der er endnu ingen dato for lancering.

 

Omslag til bogen Kastanjemanden

Om Kastanjemanden

En blæsende oktobermorgen gør politiet et uhyggeligt fund i en forstad til København. En ung kvinde er blevet dræbt og efterladt på en legeplads. Hendes ene hånd er skåret af, og over hende hænger en lille kastanjemand.

Den unge efterforsker Naia Thulin sættes på sagen sammen med hendes nye makker, den udbrændte Mark Hess.

Snart opdager de, at kastanjemanden bærer på et mystisk spor fra en pige, der forsvandt et år tidligere, og som formodes dræbt – socialminister Rosa Hartungs datter.

 

Annonce:
Forrige artikelSpotifys opdaterer familie-abonnementet
Næste artikelLæk: Her er Sonos Move
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.