Forside * Nyheder

Her er Sony’s 40th anniversary Walkman

-

I 1979 var det hotteste du kunne eje som teenager var en Sony Walkman med kassettebånd, og du var uendelig sej, hvis du havde den hængende i dit bælte. Det er nu 40 år siden, og det fejrer Sony med en “Limitied 40th anniversary Walkman”

Savner du nostalgien fra kassettebåndet, så kommer Sony med en speciel Walkman, der giver dig 26 timers batteritid, og en screensaver med kassettebånd.

Annonce:

Modellen hedder Sony NW-A100TPS, og den kører Android, så du kan bruge WiFi til at hente musik, og den understøtter naturligvis de fleste af de musiktjenester du bruger.

Som skrevet har den en screen-saver der viser et kassettebånd, der skifter farve ud fra hvad musik du spiller. Modellen har 16GB indbygget lagerplads, men du kan også udvide den med et MicroSD kort.

Skærmen er på 3.6 tommer, og kan touch-betjenes. Walkman oplades med USB-C.

 

Pris og levering

Vi har talt med Sony Danmark, der fortæller at der p.t. ikke er nogen planer for at lancere NW-A100TPS i Danmark, men du vil kunne købe den via Amazon. Prisen bliver 440 EUR (3.313 DKK), og den forventes at blive lanceret i november.

Du kan læse de fulde specifikationer på NW-A100TPS her.

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.