Forside * Nyheder

Samsung er gået all-in på QLED 8K i 55 – 98 tommer

-
Samsung 8K QLED

På Samsungs stand har Samsung et kæmpe område der kun handler om deres 8K TV, som fås fra 55 – 98 tommer. Selvom der ikke er meget 8K indhold at se.

Samsung gav rundvisning på deres stand i dag, og udover både Galaxy Note 10, 5G telefoner og en spændende nyhed vi skriver om senere, så var det primært Samsungs 8K QLED TV der blev fokuseret på.

Samsung har 8K TV i nærmest alle størrelser, og selvom der ikke p.t. er nogen der udbyder 8K indhold til almindelige forbrugere, så forventer Samsung at YouTube meget snart kommer med 8K indhold som kan vises på deres TV.

Annonce:

Det eneste nye på Samsungs stand var et 55 tommer i Q950R serien, der nu har TV i 55, 65, 75, 82 og 98 tommer. Alle TV kører med samme chipset, og tilbyder samme funktionalitet. Så du får både AirPlay 2 og Apple TV app’en som standard.

På standen har Samsung en sjov opsætning, hvor de skalerer et TV fra 50 – 98 tommer, så man kan sammenligne størrelsen på TV på samme væg.

 

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.