Forside Nyheder

Disney+ buldrer frem – Allerede mere end 41 mio. downloads

-

Den amerikanske streamingtjeneste Disney+ buldrer frem, og har på få måneder allerede opnået over 41 mio. downloads af deres app.

På mindre end 3 måneder, har Disney+ fået hentet deres app mere end 41 mio. gange. Det er det tal som analyseselskabet Sensor Tower er kommet frem til.

Ifølge Sensor Tower, omsætter Disney+ allerede for omkring 600 mio. DKK om måneden. Dette selvom de lige nu ikke er lanceret i særligt mange lande i verden.

Annonce:

Det er især Star Wars og Marvel universet der trækker nye brugere til Disney+, men også adgang til flere af de store Disney film i bagkataloget trækker nye kunder til.

Det skal dog siges at Disney også har samarbejde med teleselskabet Verizon, hvor man som kunde kan tilvælge Disney+ som en bonus, hvis man har et bestemt abonnement, som vi kender det fra f.eks. Telmore Play og andre udbydere i Danmark, hvor man kan få ViaPlay og HBO Nordic.

Det kommer stadig til at tage tid før Disney+ tjener penge, fordi der i forbindelse med lanceringen af Disney+ er afsat 24 mia. USD til at skabe nyt indhold som Star Wars “The Mandalorian” og genindspilning af flere gamle klassikere.

Det forventes at Disney+ får premiere i Danmark i løbet af 2020.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.