Forside Nyheder

Fastspeed kan snart tilbyde internet på Norlys fiber

-
Fra venstre: Kristian Freiesleben fra Norlys Wholesale, Jens Raith og Morten Boe Andersen fra Fastspeed og Henrik Møller Nielsen fra OpenNet

I sidste uge indgik Norlys og Fastspeed en aftale, som giver sidstnævnte adgang til at sælge højhastighedsbredbånd på Norlys’ fibernet. Fastspeed udvider således sit markedsområde med flere end 600.000 fiberadresser fordelt over en stor del af Jylland.

Fastspeed har indgået en samarbejdsaftale med Norlys, der gør at Fastspeed nu kan tilbyde fiberbaseret internet til interessante priser via Norlys infrastruktur.

Norlys har etableret fibernet i et område, som arealmæssigt dækker knap 40 pct. af Danmark.

Annonce:

“Vores mission har siden vores start været at blive danskernes foretrukne bredbåndsleverandør målt på pris, kvalitet og kundeoplevelse. Midlet har været at gøre det helt enkelt for kunderne ved at tilbyde ét enkelt produkt, som giver maksimal hastighed, uden begrænsninger og bekymringer, til markedets bedste pris. Det stiller naturligvis høje krav til den infrastruktur, som vores løsninger skal etableres på – og de krav er Norlys i stand til at honorere”, udtaler Jens Raith, som er adm. direktør i Fastspeed i en pressemeddelse.

Begge samarbejdspartnere er meget tilfredse med forløbet af forhandlingerne om den aftale, som nu er kommet i stand. Et professionelt set-up samt høje krav til kvalitet og stabilitet bliver omdrejningspunktet for det kommende samarbejde, som begge parter har store forventninger til.

 

Glæde hos Norlys for det nye samarbejde.

“Vi glæder vi os over at kunne byde Fastspeed velkommen i et spændende samarbejde, som giver rigtig god mening for begge parter. Teknisk og kommercielt er hele Norlys’ fibernet åbent, og der er stor interesse blandt aktørerne på markedet for at være en del af vores fælles fiberprojekt. Og det er godt for kunderne, som får flere valgmuligheder i form af produkter, adgang og indhold på internettet”, udtaler Kristian Freiesleben, som er chef i Norlys Wholesale.

Norlys er i fuld gang med at udbygge sit fibernet, der dækker det meste af Jylland, og som kan blive tilgængeligt for alle leverandører af indhold. Alene i 2020 etableres fibernet hos 50.000 nye adresser og senest i 2023 vil omkring 800.000 husstande og virksomheder i ejergeografien have adgang til højhastighedsbredbånd.

Det er OpenNet, den uafhængige brancheplatform, som blandt andet skal levere IT-platform til samarbejdet. OpenNet fungerer med sin wholesale platform som bindeleddet mellem netejere og indholdsudbydere, og både store og små aktører kan få etableret en løsning, som giver forbrugerne adgang til fibernettets mange muligheder.

Fastspeed og Norlys forventer, at de første Fastspeed kunder vil være aktive på Norlys’ fibernet i løbet af 4. kvartal i år.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.