Forside Indhold og distribution Biograf

Blockbuster klar med premierefilmen Scoob!

-

Biograferne er igen åbnede, men på grund af den ekstraordinære situation med covid-19, har nogle filmselskaber besluttet, at film, der har været eller skulle have gået i biografen, i stedet kan streames. Det betyder, at den amerikanske animationsfilm Scoob!, der har dansk premiere i dag, kan streames hos Blockbuster via konceptet CINEMA, der indeholder de nyeste biograffilm eksklusivt til streaming.

Prisen for at se Scoob! svarer til ca. to biografbilletter.

Annonce:

”Selvom vores samfund på mange måder er åbnet op igen, er vi fortsat i en ekstraordinær situation, og selvom det er på en trist baggrund, er jeg glad for, at vi sammen med filmselskaberne kan rykke biografen hjem i de danske stuer,” siger Casper Hald, direktør for Blockbuster.

 

Blockbuster lancerede i foråret biografaktuelle premierefilm på streaming, og Casper Hald forventer, at biograffilm i større omfang lanceres eksklusivt på streaming i fremtiden.

”Baseret på de mange tusinde danskere, der allerede har set en biografaktuel film som streaming hos Blockbuster, er danskerne i den nuværende situation glade for muligheden for at kunne se nye film hjemme i sofaen. Vi er med vores nye CINEMA-kategori klar til, sammen med filmselskaberne, at tilbyde endnu flere filmpremierer hos Blockbuster.”

Annonce:
KILDEPressemeddelse, Blockbuster
Forrige artikelFastspeed kan snart tilbyde internet på Norlys fiber
Næste artikelTilbud i 30 dage: Få Disney+ til under 500 kr/år
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.