Forside Produkter HiFi & Surround

High-end i babystørrelse fra FYNE

-

Fyne audio lancerer to nye små high-end højttaler modeller

Udbrydere fra Tannoy står bag FYNE

Da den skotske højttalerproducent Tannoy blev solgt til et filippinsk holdingselskab i 2015, pakkede den syv mand store ledergruppe – inkl. den administrerende direktør og udviklingsdirektøren – deres kilt, sixpence og malt whisky og startede for sig selv for at få frie hænder til at udvikle kvalitetshøjttalere helt efter eget hjerte og egen smag. Det blev begyndelsen på Fyne Audio.

High-end til musikelskere med begrænset plads

Blot fordi man ikke har plads til store gulvhøjttalere, behøver man ikke at gå på kompromis med lydkvalitet har FYNE syntes at ville sige med de nye baby modeller, der er bygget efter princippet Less is more, med en enkelt coaxial enhed.  Princippet er anvendt i mange High-end højttalere for sin præcision, i en af de mest extreme udgaver i Tannoys majestætiske Westminster Royal højttaler, en basse på 150 kilo der leverer en soundstage og tryk i rummet der er “out of this world”.

High-end Superbabyer!

Nu er det ikke alle musikelskere, der har hverken plads, råd eller lyst til at have en så stor højttaler stående i lytterummet. Det ved Fyne Audio naturligvis godt, og derfor lancerer virksomheden nu to betydeligt mere møblerings- og prisvenlige standerhøjttalere i F1-serien. Det drejer sig om F-1.8 og ’super babyen’ F-1.5.
Fyne F-1.8 på gulv stand

32 cm høj, men med næsten naturstridig lyd

Hvor F-1.8 som navnet antyder benytter en 8″ coaxial enhed, har den mindste superbaby  F-1.5 har en 5″ coaxial enhed, er her er det lykkedes at skabe en højttaler der vil kunne gøre audiofile med lidt plads lykkelige igen med en størrelse på kun 32cm i højden og en vægt på 5.7 kilo, kan den klemmes ind alle vegne.  Vi spår stor interesse for denne model, og forsøger at få et sæt af denne spændende højttaler til review i nærmeste fremtid!

Annonce:
Fyne F-1.5
FYNE F-1.5 på stands. Bemærk at man her får et meget bedre ide om størrelsen på den lille superbaby på dette billede.

Vejledende Priser & anvisning af nærmeste forhandler:

FYNE F-1.5 Kr. 29.900.- /sæt
FYNE F-1.8 Kr. 59.990.- /sæt
Gulvstand F-S-8 Kr. 9.990.- /sæt

Oplysning om nærmeste forhandler & distribution:  Medlyd ApS

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.