Forside Nyheder

Der kommer ingen OnePlus 8T Pro i år

-
OnePlus 8 Pro (bill.) imponerede os en hel del, da vi testede den i foråret. Men der kommer ingen T Pro-udgave af den. (Foto: Recordere)

OnePlus’ stifter og topchef lover dog, at de har overraskelser i ærmet, når firmaet afholder deres pressekonference 14. oktober.

Her på siden har vi altid været spændte, når OnePlus viser nye smartphone-modeller frem. Vores tests viser som regel, at deres smartphones leverer høj ydelse og kvalitet for langt færre penge, end konkurrenterne kan.

Dertil kommer, at OnePlus i de sidste par år også har introduceret helt nye teknologier, som konkurrenterne først følger med på senere, og dermed har OnePlus placeret sig selv oppe i det øverste lag blandt smartphone-producenterne, mens de stadig laver deres billige smartphones med høj ydelse til dem, der ikke har lyst til at bruge helt så mange penge på en telefon.

Annonce:

Siden OnePlus 7 Pro kom ud, har Pro-udgaverne af firmaets smartphones repræsenteret den bedste version af den pågældende serie. Om efteråret kommer OnePlus’ T-modeller, der som regel er forbedrede udgaver af forårets modeller med ekstra features. Dermed er T Pro-modellerne det ypperligste, man kan få fra OnePlus i løbet af et år.

Derfor er det overraskende, at OnePlus’ stifter, Pete Lau, nu bekræfter på det kinesiske sociale medie Weibo, at der ikke kommer nogen 8T Pro fra OnePlus i år. Firmaet har sat 14. oktober som lanceringsdato for efterårskollektionen, men der bliver ikke nogen 8T Pro-model at finde i blandt dem.

Ny Nord-udgave på vej?

Pete Lau (der hedder Zuohu Liu på kinesisk – eller Liu Zuohu, hvis man skal bruge den korrekte, kinesiske rækkefølge af for- og efternavn) skriver ikke i sin Weibo-meddelelse noget om, hvorfor firmaet vælger at droppe 8T Pro-modellen i år.

Til gengæld skriver han, at der vil være andre overraskelser at finde ved annonceringen. Det kan naturligvis være, at OnePlus vælger at lave en særudgave af en af deres telefoner, der f.eks. indeholder den designfeature med et usynligt kamera, som vi flippede ret meget ud over på CES i januar.

Men hvis man skal se på de rygter, der p.t. cirkulerer, der der snarere tale om en ny udgave af Nord, som OnePlus lancerede tidligere i år. Ifølge Android Central går der rygter om at den yderst betalelige telefon nu kommer i en version med 5G, der hedder N10 og har opgraderet hardware, herunder et 64 megapixels kamera på bagsiden.

Det kan også være, at OnePlus vil annoncere en ny designpartner for deres specialudgaver, efter McLaren-samarbejdsaftalen udløb. Måske har firmaet simpelthen valgt kun at lave en premium-telefon til ægte OnePlus-fans med sådan et specielt design i stedet for en Pro-udgave.

Måske er den nye hemmelighed et OnePlus-smartur, som der også går rygter om. Eller måske er den skinbarlige sandhed blot, at Pro-versionerne ikke sælger lige så godt som T-versionerne, og at OnePlus derfor bare dropper dem. Alt dette bliver der kastet lys over 14. oktober.

Annonce:
Forrige artikelSouth Park går til corona-kamp i nyt særafsnit
Næste artikelHigh-end i babystørrelse fra FYNE
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.