Forside Baggrund

TIDAL Connect er en realitet – og danske lyngdorf er allerede klar.

-

Den globale højkvalitets musikstreamingplatform TIDAL har lanceret en længe ventet forbedring kaldet TIDAL Connect, som giver brugerne mulighed for at streame direkte til tilsluttede enheder (hvis de understøtter TIDAL Connect!). Via TIDAL Connect kan platformens lossless og high resolution lyd nu opleves problemfrit i højeste kvalitet og direkte i apparaterne.

Annonce:

Danskere i front med support allerede nu!

Danske Lyngdorf er som en af de allerførste klar med support for TIDAL Connect i deres TDAI-3400 forstærker, der leveres via en software update. Med TIDAL connect kan man fortsætte, hvor man slap, på et yndlingsalbum eller -spor med TIDAL-appen, der fungerer som en controller.

Ejere af Lyngdorf TDAI-3400 flagskibsforstærkeren kan allerede i dag hente en software update der tænder for TIDAL Connect.

TIDAL Connect vil helt sikkert med tiden også komme til firmaets flagskib surround produkter (MP40/MP60), hvor man måske også vil være så heldig at kunne afspille Dolby ATMOS indhold direkte fra TIDAL (det kan man i dag f.eks via et Apple TV og TIDAL App). Den nye lille TDAI-1120 forstærker vi har testet her på redaktionen (læs anmeldelse her) får ikke TIDAL Connect, da denne allerede supporterer TIDAL via Chromecast.

Redaktionen er meget interesseret i at høre TDAI-3400 brugeres erfaring med TIDAL Connect i kommentarsporet.

Denne artikel er en del af serien: premium HIFI

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.