Forside Detail

Power klar med ny salgskanal: Egne TV shows

-
Powers nye tv-studie. PR foto

Power forventer at omsætte for 5.000.000 kr. på én time via eget TV show.

Live videoshopping er i øjeblikket en af de hotteste tendenser inden for e-handel i Asien, fortæller elektronikkæden Power, der vil teste salgskanalen herhjemme. Premiere i denne uge.

Fænomenet dækker over et livestream-event, hvor seerne undervejs får adgang til eksklusive tilbud direkte fra videoen

Annonce:

Ikke overraskende har det nye tiltag fået navnet Power TV, og i følge kæden er der tale om en millionsatsning.

“Live videoshopping er TV Shop, som møder Facebook og e-handel. Konceptet er eksploderet i udlandet, og vi er nu klar til at gøre det stort i Danmark. Vi ser et enormt forretningspotentiale og er derfor gået all-in med en millioninvestering i Power TV”, fortæller Jesper Boysen, adm. direktør hos Power, og han fortsætter:

“Her kommer seerne til at opleve et underholdende liveshow med masser af konkurrencer, præmier og ikke mindst mulighed for at spare uhyre mange penge på alle de populære produkter – ligesom danskerne kender det fra vores åbningsfester og Black Week”.

Udover tilbud vil udsendelsen indeholde andet spændende underholdning samt konkurrencer.

 

Forventer millionomsætning

Selv om live videoshopping endnu ikke har fået sit folkelige gennembrud i Danmark, forventer Jesper Boysen stadigvæk, at tusindvis af danskere vil kigge forbi på premiereaftenen.

“Power TV kommer til at tage danskerne med storm, og vi forventer allerede på premiereaftenen, at flere tusinde danskere vil klikke sig ind på vores Facebook-event”, lyder det fra Jesper Boysen, der slutter_

“Vi skal have tømt vores lager, før vi modtager nye produktsendinger fra Asien, så der bliver skruet godt ned for prisen. Det plejer danskerne at tage godt imod, og vi går da også efter at omsætte for mere end fem millioner kroner under showet”

 

Tid og sted

Power TV sender deres første salgsshow torsdag 25/2 kl. 20-21.

Eventet vil køre på Facebook her

 

Annonce:
Forrige artikelSamsung vil også lave AR-briller…selvfølgelig!
Næste artikelSpotify bekræfter: Lossless kommer senere i år
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.