Forside Produkter Multirum

Nyt i IKEA/Sonos-samarbejdet: Det siger rygterne

-
Arkiv-screenshot fra tidligere IKEA video

Der er nyheder på trapperne i samarbejdet mellem IKEA og Sonos. Her er hvad rygterne siger.

I sommeren 2019 kom de første højttalere på gaden i samarbejdet mellem Sonos og IKEA. Det var en bordlampe-højttaler og en reol/væg-højttaler, og den gang lagde ingen af parterne skjul på at dette kun var begyndelsen i deres samarbejde.

Produkterne blev kaldt Symfonisk hos IKEA og snart skrives et nyt kapitel i det samarbejde, for begge er begyndt at tease for nyheder om området, og her er hvad rygterne siger indtil videre.

Annonce:

Der ser ud til at være tre nyheder på vej. To nye højttaler-produkter og et tilbehør til reol/væg-højttaleren. Magasinet The Verge skriver om højttalerne baseret på information via FCC-databasen, der er den amerikanske myndighed der godkender produkter med trådløs teknologi til det amerikanske marked.

Første nye produkt er en ny lampe-højttaler. Teknisk set skulle den nye ligne den gamle, men på forummet Reddit beskriver en bruger at den nye højttaler-lampe er mere modulopbygget, og bl.a. giver mulighed for at skifte lampeskærmen mellem flere modeller.

Andet nye produkt skulle være en form for billederamme til ophæng på væg, med Sonos-lyd indbygget. En form for kunst til væggen med integreret lyd.

Tredje nyhed skulle være en gulvstander til den nuværende reol/væg-højttaler.

Hvornår IKEA og Sonos sender nyhederne på markedet er der ingen rygter om, men eftersom de nu teaser på sociale medier at nyheden/nyhederne er på vej, så er det nok noget vi vil se snart. Formentlig allerede indenfor denne måned.

Så må vi se om rygterne holder vand.

 

Annonce:
Forrige artikelFørste, rigtige trailer til ’Loki’ er landet
Næste artikelTest: Sonos Roam – super lækker trådløs mini-højttaler
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.