Forside Baggrund

Audio Research tilbage i Danmark

-

Audio Research tilbage i Danmark

Det amerikanske audio firma Audio Research fik i 2020 nye ejere, som med afsæt i de stolte traditioner nu sætter turbo på udvikling af nye produkter.  Samtidig kommer det legendariske high-end mærke nu tilbage under dansk distributør. 

Annonce:

Allerede kan Audio Research ses og høres hos TopSound  i København og senere vil mærket også kunne opleves vestpå.

Michael Winther Jensen fra TopSound fortæller om mærket:  “Audio Research er et legendarisk brand, der producerer nogle af verdens allerbedste forstærkere. De spiller med et engagement, livlighed og musikalitet som ingen andre kan matche, og samtidig har de slagkraft og råstyrke som ellers mest kendes fra high-end solid-state forstærkere.”

Audio Research laver selv mange af komponenterne på fabrikken i Minnesota. Alt bygges i hånden. Audio Researchs filosofi er produkterne skal have gode specifikationer, men også at ikke alt man kan høre kan måles, og derfor er lyttetest en meget vigtig del af udvikling og produktion, ligesom alle produkter gennemgår en grundig lyttetest inden de forlader fabrikken.

Stort set alle produkter lavet siden starten for over 50 år siden kan stadig serviceres!

For mere information og henvisning til nærmeste forhandler, kan man kontakte distributøren www.manufaktum.dk

 

 

Denne artikel er en del af serien: HIFI branche nyheder

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.