Forside * Nyheder

Audio Research I/50 præsenteret for første gang i Europa.

-

Audio Research I/50 netop præsenteret for første gang i Europa

i/50, her præsenteret i rød, der i følge firmaet er på vej til at blive den mest populære farve i forudbestillingerne.

Audio Research præsenterede i går, i samarbejde med importøren Manufaktum og forhandleren topsound, det amerikanske firmas nye “rør-baby” til en ny generation der gerne vil dyrke af den særlige, varme rørlyd i en moderne form-faktor.

Helt ny, fra inderst til yderst

Modellen gør helt op med Audio Research`s sædvanlige “mad scientist” design, der mest af alt ligner noget der hører hjemme i kontrolrummet på et atomkraftværk.

Annonce:

I/50, er en 50 watt integreret rør forstærker, der har (eller får) alle moderne fornødenheder, incl en DAC med Roon streaming via to udvidelses moduler bagpå (til RIAA og DAC).

Med en startpris på ca. 40.000, får mange flere muligheden for at stifte bekendtskab med rørlyden, og ikke mindst nyde synet af teknik der går tilbage til HIFIs absolutte barndom, tilmed i en indpakning der bør begejstre enhver hipster, der gerne vil dyrke musik nydelse i hjemmet, men er langt forbi enhver bluetooth højttaler.   Med det nye design, der indtil videre fås i 6 farver, er det vist første gang, at HIFI i denne ende ligefrem giver denne mulighed i farver.

Her en lille snippet fra præsentationen, hvor der b.la blev spillet på JBL K2 S9900.

Lad der blive musik

Ved præsentationen blev der spillet forskellig musik på både i50 og de langt dyrere high-end produkter fra Audio Research på et sæt JBL K2 S9900, hvor man tydeligt kunne opleve den samme bløde lydsignatur produkterne er kendt for hos den lille ny, men på en noget mindre skala, naturligvis.

Lækker remote i metal til den lille ny, – også noget der varsler nye tider hos Audio Research, der ellers i en årrække har leveret tarvelige plastik fjernbetjeninger til deres produkter i + 100.000 kroners klassen…

for mere infomation eller anvisning af nærmeste forhandler, kan man kontakte manufaktum


 

Denne artikel er en del af serien: HIFI branche nyheder

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.