Forside * Featured

Technics top produkter udgår i al stilhed – og produktionen flytter til Malaysia

-
Så er det slut med de nuværende Technics gulvhøjttalere, men nye modeller er under udvikling. På billedet SB-G90 modellen.

Produktionen af Technics produkter flytter til Malaysia

Panasonics centrale ledelse har besluttet at flytte produktionen af ​​Technics-produkter, der i øjeblikket fremstilles i Utsunomiya, Japan, til deres produktionsfaciliteter i Malaysia fra 1. april 2021. Dette skridt tages for at styrke firmaets logistikstyring og gøre den mere robust ved at koncentrere alle produktionsressourcer i et anlæg.

Med migreringen vil alle Technics-produkter drage fordel af de nyeste produktionsstandarder uanset om der er  smart streaming-produkter eller Reference Class-produkter. 


Technics udtaler: “Selvom vi er fuldt ud klar over, at “Made in Japan” er meget værdsat som et benchmark for høj præcision & kvalitet, vil vi sikre, at Technics-produkter fra alle kategorier fortsat bringes på markedet i en fremstillings standard, der opfylder eller overgår vores mest krævende kunders forventninger, og fortsat giver tillid til alle aspekter af vores international konkurrenceevne med hensyn til ydeevne og kvalitet”.

Annonce:

Flytningen er gennemført pr. 1 April 2021.

Technics high-end højttalere er udgået – men ny udvikling er på vej.

Der kommer ikke en erstatning for den majestætiske SB-R1 reference højttaler, som vi tidligere har testet med stor begejstring!

i forbindelse med Technics seneste opdatering af deres website, fremgår det at firmaet har ladet deres Reference og Grand Class højtalerne (reference class testet her, Grand-Class testet her)   udgå i al stilhed.   Vi  spørger derfor om det mon har noget at gøre med flytningen af produktionen til Malaysia?

Firmaets PR afdeling udtaler: Regarding speaker production, it is not the case that Technics have abandoned speaker design and production after manufacture move to Malaysia. Technics are working on future loudspeaker designs as we write, serious hi-fi product with high end performance values. Loudspeaker remain an integral part of the Technics specialist hi-fi portfolio and new models are in development but not at the R1 level”.

Technics seneste HIFI produkt, forstærkeren R-1000 sammen med GAE High-end versionen af den berømte SL-1200 pladespiller og flankeret af den nu udgåede super-højttaler SB-R1.

Se den nye website hos Technics

Denne artikel er en del af serien: HIFI branche nyheder

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.