Forside * Featured

HIFI NYT: Ny standerhøjttaler fra FYNE AUDIO 

-

 

Annonce:

Fyne audio har netop lanceret modellen F500SP, der er i princippet en kloning af to af firmaets andre højttalere. Skotterne har, groft sagt, puttet enheder og delefilter komponenter fra den store F700-serie ind i kabinetterne fra den mere prisvenlige F500-serie og dermed skabt en billigere udgave af den samme vellyd. 

De samme gode komponenter i et billigere kabinet

Hvor den almindelige F500 til en sætpris på ca. 6.500 kr. ligger i den mere budgetvenlige ende af prisskalaen, kræver F700 med sine knap 24.000 kr. for et sæt en lidt tykkere tegnedreng. 

”Med en pris på 12.000kr. for et sæt melder F500 Special Production sig ind i kampen i mellemprisklassen. Stadig økonomisk opnåelig for flere og med en dynamisk spilleglæde, der sætter standarden i prisklassen” siger Henrik Peulicke fra Medlyd, der står for den danske import af FYNE AUDIO.

Hjertet i F500SP er en af FYNE AUDIO´s egenudviklede point source-enheder. I dette tilfælde en 6” bas/mellemtoneenhed med en magnesiumdiskant placeret i midten. Den kombination giver et knivskarpt lydbillede, og med en følsomhed på hele 90dB skal der kun få gode watt til at sparke liv i kludene.

BassTrax

Læg dertil FYNE AUDIO´s patenterede, nedadvendte basrefleksport, kaldet BassTrax, hvor en kegle sørger for jævn spredning af bassen. Fordelen ved BassTrax er ligefrem, det gør det nemmer at få den optimale lydkvalitet i dit rum, der hvor du gerne vil placerer højttaleren.

Filter

Delefilter Komponenter er nøje udvalgt og er delvis fra F700-serien. Det hele er monteret i en opdateret udgave af kabinettet fra F500 med bedre intern afstivning og en hysterisk flot finish. Resultatet er både smukt og vellydende.

Samtidig med F500SP sender FYNE  AUDIO en matchende stander, FS6, til en pris lige under 5.000kr. på markedet.

SE RECORDERE.DK TEST AF FYNE F 1.5


FYNE AUDIO højttalere kan opleves hos udvalgte forhandlere, se mere på www.medlyd.dk


 

Denne artikel er en del af serien: HIFI branche nyheder

Denne artikel er en del af serien: premium HIFI

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.