Forside Produkter Mobil

officielt: Her er OnePlus Nord CE 5G

-

I dag løftede OnePlus sløret for den seneste tilføjelse til Nord-linjen: OnePlus Nord CE 5G (Core Edition). Det nye medlem af familien bygger på kernen i Nord-oplevelsen og leverer gode funktioner til en lav pris – alt sammen pakket ind i et smukt og stilrent design.

OnePlus Nord CE byder på nogle af klassens bedste hardwarefunktioner, heriblandt et 64 MP tripple-kamera, en 90Hz AMOLED-skærm, en kraftigt Snapdragon 750G 5G processor samt en forbedret Warp Charge 30T Plus, og kombinerer dem med OnePlus’ OxygenOS 11 styresystem.

Annonce:

“OnePlus Nord CE 5G er det næste trin i vores ambition om at dele den bedste teknologi med verden. Vores Never Settle-tilgang motiverer os til at skabe en endnu bedre oplevelse end den, man kan forvente til prisen. Nord CE er den nyeste tilføjelse til vores OnePlus Nord-produktlinje, der leverer en imponerende hverdagsoplevelse – uden at miste den OnePlus-kvalitet, vi er kendt for, ” siger Pete Lau, grundlægger og CEO i OnePlus i en pressemeddelelse.

Stort batteri og Warp Charge 30T Plus

OnePlus Nord CE 5G har et stort batteri på 4500mAh og en forbedret version af Warp Charge 30T Plus. Det betyder, at telefonen kan lade fra 0 til 70 pct. på kun en halv time – akkurat som den originale OnePlus Nord – selvom batteriet er næsten 10 pct. større end i Nord. Som alle andre enheder fra OnePlus forsøger telefonen også at bruge så lidt tid som muligt ved 100 pct. opladning for at skåne batteriet.

Nord CE kommer med en Qualcomm® Snapdragon™ 750G 5G processor, som har en 20 pct. hurtigere CPU og 10 pct. hurtigere GPU end sin forgænger – takket være en Kryo 570 CPU og Adreno 619 GPU.

Nord CE leveres med forudinstalleret OxygenOS 11. Sammen med styresystemet kommer også forbedrede udgaver af Dark Mode, Zen Mode og et nyt Always On-Display. Derudover er OxygenOS 11 optimeret til at blive brugt med kun én hånd.

 

Det essentielle på plads

OnePlus Nord CE har et kraftigt tripple-kamera med et hovedkamera på 64 MP og en stor blænde på f/1.79, der kan tage skarpe billeder i høj opløsning i gode lysforhold, samt et 119° ultra-vidvinkelobjektiv, der giver mulighed for at tage skarpe billeder. På forsiden har Nord CE et 16 MP-kamera til at tage selfies.

Hvis lysforholdene er mørke, har Nord CE også Nightscape, som er kendt fra andre flagskibsmodeller fra OnePlus. Telefonen er desuden udstyret med en 6.43” 90Hz AMOLED-skærm. Samtidig understøttes HDR10+.

 

Mini-Jack is Back

Med en tykkelse på 7.9mm og en vægt på 170g er Nord CE 5G den tyndeste OnePlus-telefon siden OnePlus 6T. På trods af den lille størrelse er der dog blevet plads til et par ekstrafunktioner, som f.eks. et 3.5mm jackstik.

OnePlus Nord CE kommer i tre forskellige farvevarianter – Charcoal Ink, Silver Ray og Blue Void. Den sidstnævnte har et matteret finish, der er fingeraftryksresistent og får en ny nuance fra enhver vinkel.

Akkurat som alle flagskibsmodeller fra OnePlus vil Nord CE modtage to års softwareopdateringer og tre års sikkerhedsopdateringer, så telefonen forbliver tidssvarende lang tid fremover.

Pris og tilgængelighed

OnePlus Nord CE 5G kan købes fra den 21. juni hos bl.a OnePlus.com, Telia, Call me, Telenor, CBB, Elgiganten og Proshop. Før telefonen er i handlen, får OnePlus’ community mulighed for eksklusivt at købe telefonen gennem et pre-sale på OnePlus.com, der starter den 10. juni kl 16:25 dansk tid og slutter kl 01:00 den 12. juni. Pre-salget er tilgængeligt via OnePlus community.

Annonce:
Forrige artikelMicrosoft klargør Xbox Game Pass som smart TV-app
Næste artikelTEST: Nanoleaf Shapes – smart modulær belysning
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.