Forside Indhold og distribution Film

SkyShowtime: Ny streamingkæmpe kommer til Danmark i 2022

-

Comcast og ViacomCBS annoncerer en ny ambitiøs streamingtjeneste. SkyShowtime kommer til Danmark i 2022

‘SkyShowtime’ er et nyt partnerskab mellem de store amerikanske selskaber Comcast og ViacomCBS.

Annonce:

Det er en VOD streamingtjeneste som vil få premium og originalt indhold fra Sky, NBCUniversal, Universal Pictures, Peacock, Paramount+, SHOWTIME, Paramount Pictures og Nickelodeon.

Når tjenesten åbner i Danmark til næste år vil den erstatte Paramount+. Indtil da vil Paramount+ fortsætte deres planer for udvidelse af indholdet. Det er bl.a. med efterårets premierer som American Rust, Yellowstone sæson 4, Dexter: New Blood mm.

‘SkyShowtime’ åbner på mere end 20 europæiske markeder, og vil kunne dække op til 90 millioner husstande. Udover Danmark åbnes i Albanien, Andorra, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Finland, Ungarn, Kosovo, Montenegro, Holland, Nordmakedonien, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien og Sverige.

“Lanceringen af ​​SkyShowtime gør, at vi er unikt positioneret til at udnytte vores globale indhold og skabe et stærkt streamingtilbud”, siger Raffaele Annecchino, President og Chief Executive Officer i ViacomCBS Networks International i en udmelding.

Indholdet vil dække alle genrer og kategorier, herunder drama, børn og familie, kendte klassikere, premierefilm, lokale programmer, dokumentarer mm. Ved premieren vil der være mere end 10.000 times underholdning på tjenesten, heraf mere end 2.500 timer for familie og børn.

“Vores nye streamingtjeneste, SkyShowtime, kombinerer det bedste fra USA og Europa i form af ikoniske brands og underholdning i verdensklasse til millioner af forbrugere i mere end 20 lande”, slutter Dana Strong, Group Chief Executive i Sky.

 

Pris og tilgængelighed

Åbningsdato og pris annonceres på et senere tidspunkt.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.