Forside Produkter Mobil

Billeder af Samsung Galaxy Watch5 lækket på nettet

-
(Foto: Evan Blass/91Mobiles/Samsung)

Der skulle være tale om egentlige PR-billeder af opfølgeren til Galaxy Watch4, og de kommer fra en troværdig kilde.

Samsung har for vane at afholde en Unpacked-event sidst på sommeren, f.eks. i august måned. I de senere år har det været ved denne event, de for eksempel har vist selskabets foldbare smartphones frem.

Annonce:

I år forventes nye versioner af Galaxy Fold og Flip da også at blive præsenteret, men oven i dette kan man så lægge en opdatering af Samsungs flagskibs-smartur, Galaxy Watch4. Den nye serie kommer naturligt nok til at hedde Galaxy Watch5, men der bliver lavet en smule om på model-sortimentet.

I hvert fald, hvis man skal stole på lækagemesteren Evan Blass, der har lagt de seneste, lækkede materialer, han har fået fingre i, op på websitet 91mobiles. Ud over de detaljer, den normalt ret troværdige Evan Blass har opsnuset, afslører billederne en række informationer. Blandt disse detaljer er, at flagskibsmodellen kommer til at hedde Galaxy Watch5 Pro.

Det betyder formentligt et (måske foreløbigt) farvel til Classic-modellen, der introduceres med Galaxy Watch4, og som vi så lækkede billeder af på denne tid sidste år. Det kan også blive et farvel til sølvfarven på Galaxy Watch-urkassen. Galaxy Watch5 Pros titanium-urkasse kommer nemlig kun i to farver ifølge Evan Blass, sort og grå. Du kan se disse to blandt de roterende GIF’er, Blass har fået fingre i.

Flere farver

Galaxy Watch5 Pro bliver naturligvis den dyreste af modellerne, men Blass har dog endnu ikke fået nys om en konkret pris. Til gengæld skulle Galaxy Watch5 Pro kunne fås både med og uden LTE-modem, akkurat som Watch4 Classic-modellen. Det ser dog ud som om, Samsung har droppet den rotérbare bezel, der fandtes på tidligere modeller.

Der er dog naturligvis også et billigere alternativ, nemlig det smartur, der bare hedder Galaxy Watch5 (som hedder Galaxy Watch4 nu, og som i sin tid erstattede Galaxy Watch Active-serien). Her ser der ikke ud til at være sket det store, rent designmæssigt, ud over at remme og urkasser kommer i et større farveudvalg, inklusive blå, hvid og grå.

Den lidt billigere model kan også fås med og uden LTE-modem. Vi kan formentlig også regne med at begge modeller har fået kraftigere processorer og måske mere RAM ombord, men disse detaljer er altså ikke faldet ned i skødet på Evan Blass.

Han skriver dog, at begge ure forventes at blive lanceret med Samsungs One UI Watch 4.5, der er baseret på WearOS 3.5, den næstkommende version af Googles smarturs-software. Denne version er allerede tilgængelig til betatesterne, så den er formentlig klar, når Samsung på et eller andet tidspunkt indkalder til Unpacked-event.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.