Forside Produkter Medieafspillere

Chromecast med Google TV får nye funktioner

-

4K-udgaven af Chromecast med Google TV får Android TV 12 match af billedfrekvens

Efter at den billigere HD-udgave af Chromecast blev lanceret i sidste måned med Android TV 12 ombord, der har brugere at den første 4K-udgave af samme ventet på en omdatering. Den første Chromecast med Google TV kørte nemlig fortsat Android TV 10.

Annonce:

Men nu er opdateringet kommet.

Der er ændringer i privatlivsindstillingerne. Nu kan man selv bestemme om mikrofonen i fjernbetjeningen skal være tændt eller slukket overfor apps.

Google fremhæver også at “yderligere brugerindstillinger lader dig styre HDR-formatet og surround sound”, mens muligheden for at “matche indholdets billedfrekvens” efter indholdet og fremhæves.

Her er hvad der er nyt i opdateringen:

  • Opgraderer Android TV OS fra 10 til 12
  • Yderligere brugerindstillinger giver dig mulighed for at styre HDR-format og surround sound
  • Nyt! Match content frame rate giver dig mulighed for at skifte mellem opdateringshastigheder
  • Øget sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger
  • Nye indstillinger for kamera- og mikrofonbeskyttelse giver dig mulighed for at deaktivere eller aktivere kamera-/mikrofonadgang for alle apps
  • Android-sikkerhedspatcheniveauet er blevet opdateret til juli 2022
  • Andre fejlrettelser og forbedringer af ydeevnen

Du kan downloade Android 12-opdateringen på din Chromecast med Google TV (4K) ved at klikke på din profilavatar i øverste højre hjørne og vælge Indstillinger -> System -> Om -> Systemopdatering.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.