Forside Produkter Auto

Populær trafik-app lukker

-

300.000 skal ud og finde en alternativ trafik-app nu hvor Fartkontrol.nu lukker

Fartkontrol.nu er en app som første gang så dagens lys i 2012. Siden har den advaret tusindvis af brugere mod fartkontroller og ulykker.

Annonce:

Ifølge deres hjemmeside har der været 300.000 aktive brugere, og tjenesten har tidligere været den mest anvendte fartkontrol-app i Danmark. Men nu er det snart slut, Fartkontrol.nu lukker og slukker.

“Det er med stor ærgrelse, at vi desværre ikke har mulighed for at drive appen videre på grund af tekniske udfordringer og nye krav fra Google Maps, vi ikke er i stand til at imødekomme”, fortælles i app’en, hvor der fortsættes:

“Dette betyder, at Google Maps ikke længere kan understøtte appen og har derfor varslet en stopper for dens virke, selvom dette ikke har været vores ønske. Det forventes at ske i udgangen af januar”.

Folkene bag benytter lejligheden til at takke for opbakningen gennem årene.

“Vi er rigtig glade for den store tilslutning, der har været igennem årene, og vi vil gerne takke dig for, at du har været en del af fællesskabet. Det har været en fornøjelse at have dig med om bord på Fartkontrol.nu”.

Fartkontrol.nu er i dag ejet af Saphe, der startede som en konkurrent med både app og fysiske enheder til bilen. Derfor er det ikke overraskende at brugere af den app som lukker henvises til app’en Saphe Link, som også er gratis at bruge i grundmodellen. Saphe Link findes til både Apple iOS og Android.

Fartkontrol.nu lukker nu, her ved udgangen af januar.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.