Forside Nyheder

YouTube blokerer nu videoer for adblocker-brugere

-

YouTube begynder at blokere videoer for brugere af en adblocker

YouTube intensiverer nu deres indsats mod adblockere ved at stoppe afspilningen for seere efter tre videoer, hvis de ikke vælger at deaktivere deres adblockere.

Annonce:

YouTube skaber nu udfordringer for adblocker-brugere ved at forstyrre deres videoafspilning. Selskabet har bekræftet over for The Verge, at det aktuelt afprøver “et lille eksperiment globalt, der opfordrer seere med adblockere aktiveret til at tillade annoncer på YouTube eller prøve YouTube Premium.”

Denne udmelding kommer efter, at flere brugere har rapporteret om en ny meddelelse, der advarer om, at videoafspilningen kan blive stoppet, hvis YouTube konstaterer gentagen brug af adblockere. Android Authority har tidligere rapporteret om disse tests, der begrænser adblocker-brugere til at se højst tre videoer.

“Ad blocker detection er ikke nyt, og andre udgivere beder jævnligt seerne om at deaktivere ad blockers” fortæller Oluwa Falodun, talsmand for Google, til The Verge via e-mail.

YouTube understreger, at brugerne vil få flere påmindelser om at deaktivere adblock-værktøjer, eller alternativt at tilmelde sig YouTube Premium, før deres videoafspilning bliver forstyrret.

“Vi tager deaktivering af afspilning meget alvorligt og vil kun deaktivere afspilning, hvis seerne ignorerer gentagne anmodninger om at tillade annoncer på YouTube”, står der i Faloduns e-mail til The Verge, og de slutter:

“I tilfælde, hvor seere føler, at de fejlagtigt er blevet markeret som brugere af en adblocker, kan de dele denne feedback ved at klikke på linket i prompten.”

 

Annonce:
Forrige artikelAsus afslører Zenfone 10: Et kompakt flagskib med imponerende specifikationer
Næste artikelRobot-taxier er “rullende overvågningskameraer”
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.