Forside Indhold og distribution Spil features

Spilanmeldelse: F1 23

-

F1 23 løfter sig gevaldigt fra sidste års version og er klart det bedste F1 spil til dato

Det nye formel 1 spil er på gaden. De sidste par år har det haltet lidt med opdateringerne og det har været svært helt at retfærdiggøre, at man skulle investere i det nye spil, hvis man havde det fra året før. Sådan er det heldigvis ikke denne gang, hvor Codemasters virkelig har givet spillet et tiltrængt løft.

Annonce:

F1 23 byder først og fremmest på en kæmpe forbedring i styring med controlleren. Det er stadig bedst med rat og pedal, men controlleren er altså blevet ret god at bruge også.

Man kan nu bedre fornemme bilens greb, man kan styre kontra når bagenden skrider ud, man kan bedre fornemme kerbs og ujævnheder og man har i det hele taget en kontrol med de tunge biler, som man slet ikke havde på samme måde tidligere.

 

I det hele taget byder F1 23 på den bedste fornemmelse for bil, vej, dæk og bane hidtil i serien. Det er et ret markant skifte over sidste års spil.

Tilbage er også “breaking Point”, en singleplayeroplevelse, der vel bedst kan betegnes som Netflix-serien “Drive to survive” på spilform.

Historien er interessant og med EA´s opkøb af Codemasters, er der endelig kommet penge nok i kassen til at lave flotte cutscener og realistiske ansigtsudtryk på karaktererne i historien.

 

Undervejs i historien kastes du ud i opgaver der skal løses og selvom du ikke rigtig har indflydelse på historiens gang, så er det underholdende at lege med i historien.

Det kunne være fantastisk hvis kommende udgaver af Breaking point byder muligheden for at ændre historien alt efter dine valg og resultater. Trods det er Breaking Point virkelig værd at bruge tid på.

 

Foruden Breaking Point byder F1 23 også på mesterskabet, der kan spilles i karriereform, hvor du enten overtager et eksisterende hold, eller starter dit helt eget hold, hvor du skal opbygge teamet, udvikle bilen, ansætte folk og køre løbende.

Karrieren er meget som sidste år, blot med de nye baner, layouts og køreropdateringer der ses i 23 sæsonen. Du kan også vælge enkeltløb eller spille online, hvis du er til esport.

En kærkommen tilføjelse er i øvrigt, at der nu kan køres 35% løbslængde, hvilket er det det køres i esports mesterskaberne og er den perfekte løbslængde, hvor der både skal arbejdes med taktik og dækvalg, uden du skal bruge hele aftenen på et enkelt løb.

Grafisk er F1 23 ligeledes forbedret over sidste år og de fejl der var ved udgivelsen i sidste måned, er nu ved at være fjernet.

 

Konklusion

Samlet set er F1 23 et fremragende bilspil og uden tvivl det bedste Formel 1 spil til dato.

Er du fan af sporten kan du virkelig dykke ned i både Formel 12 og Formel 2 her og det er en fornøjelse at spille uanset om du er til Breaking point, karriere eller online racing. Stor anbefaling herfra.

Samlet karakter: 9/10

Testet på PS5

 

Pris og tilgængelighed

(opdateres…)

Ude nu.

 

Annonce:
ANMELDELSE KONKLUSION
Karakter
9
Forrige artikelDin næste app-butik kan hedde Facebook
Næste artikelHængslet kan være stjernen i Samsungs næste foldbare
spilanmeldelse-f1-23Samlet set er F1 23 et fremragende bilspil og uden tvivl det bedste Formel 1 spil til dato
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.