Forside Nyheder

Prisstigning på Nordisk Film+

-

Streamingtjenesten Nordisk Film+ hæver prisen til oktober

Nordisk Film+ følger trenden blandt streamingtjenester og forhøjer deres månedlige abonnementspris til 59,- fra oktober. Eksisterende kunder vil dog kun opleve denne prisstigning fra 1. november, idet de bevarer den nuværende pris på 49,- i oktober. Det skriver digitalt.tv

Annonce:

Årsagen til prisforøgelsen på 10,- er ifølge Nordisk Film+ nødvendig for at kunne opretholde og udvide det nuværende udvalg af danske film. De forsikrer i en mail til deres kunder, at flere efterspurgte film og nye funktioner er på trapperne, hvilket vil tilføre mere værdi til abonnementet.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.