Forside * Featured

Afgørelse: Stofa måtte gerne opsige internetabb. med 30 dages varsel

-

Kunden havde et bredbåndsabonnement hos Stofa, som ikke længere kunne leveres.

Sidste år blev Stofa opsagt som leverandør til Antenneforeningen Aarhus, som per 1. december 2022 i stedet skiftede til YouSee som leveradør af tv og bredbånd.

Annonce:

Stofa fortæller til Teleankenævnet at samarbejdet om om drift af og levering af tjenester via et antenneanlæg (coax-/HFC-infrastruktur) til Antenneforeningen Aarhus (“AFAA”) havde kørt siden 1978.

Da dette samarbejde blev afsluttet, betde det at de ikke længere kunne levere tv- og internetforbindelse til de berørte kunder. Stofa sendte breve ud til de berørte kunder, hvor det blev meddelt, at de var nødsaget til at opsige abonnementerne.

En kunde valgte at klage til Teleankenævnet med den begrundelse, at opsigelsen skete med for kort varsel i henhold til aftalen, især taget i betragtning at Stofa havde kendt til ophøret af samarbejdet med AFAA på et meget tidligere tidspunkt.

Stofa fastholdt imidlertid, at opsigelsen af klagerens abonnement var foretaget på en forsvarlig måde og i overensstemmelse med de gældende regler, da klagerens abonnement blev opsagt med mere end 1 måneds varsel og så hurtigt som praktisk muligt.

Nævnet konkluderede, at varslingen til kunden i dette konkrete tilfælde blev udført i overensstemmelse med aftalen. Kunden fik ikke medhold, og klagegebyret på 175 kr. returneres ikke.

Afgørelsen fra Teleankenævnet kan læses her

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.