Forside * Nyheder

Amazon Prime Video tager hul på reklamer

-

Reklamer i Amazon Prime Video kommer til USA først og ruller derefter ud i Europa

Tidligere i år annoncerede Amazon planer om at begynde at integrere reklamer i film og TV-shows, der streames fra deres Prime Video service, og nu har virksomheden afsløret en specifik dato, hvornår de første brugere vil begynde at se dem: det er den 29. januar 2024.

Annonce:

“Dette vil gøre det muligt for os at fortsætte med at investere i fængslende indhold og øge denne investering over en lang periode”, fortæller virksomheden i en e-mail til kunderne om den forestående ændring til “begrænsede reklamer”. Det skriver The Verge

“Vi sigter efter at have betydeligt færre reklamer end lineær TV og andre streaming TV-udbydere. Der kræves ingen handling fra dig, og der er ingen ændring i den nuværende pris på dit Prime medlemskab”, skrev virksomheden.

I hjemlandet USA kan streamingtjenesten Prime Video både være en del af fordelsprogrammet Amazon Prime, som også inkluderer fri fragt og en musiktjeneste til $14,99/måned (101,50 kr), eller der kan abonneres separat for $8,99/måned (61 kr).

Disse priser forbliver uændret selvom der nu indføres reklamer. Til gengæld kan man for $2,99 ekstra per måned (20,50 kr) slippe for reklamerne.

Det er brugere af Amazon Prime Video i USA som først vil få reklamer i slutningen af januar, og kort derefter rulles det ud i Europa. Storbritanien og Tyskland får reklamerne til februar. Der er endnu ikke noget nyt om Danmark i den forbindelse.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.