Forside * Featured

Android Auto: AI skal sammenfatte modtagne beskeder når du kører

-
Android Auto. Screenshot fra YouTube

Google er i færd med at udvikle en avanceret funktion til Google Assistant, der vil gøre det muligt for brugere af Android Auto at få en AI-drevet sammenfatning og oplæsning af længere samtaler og beskeder.

Denne udvikling sigter mod at forbedre brugeroplevelsen, især for bilister, der ønsker at holde sig opdateret uden forstyrrelser fra kontinuerlige meddelelser.

Problemet med at lytte til hver besked, især i rodede gruppesamtaler, bliver potentielt løst ved hjælp af denne nye funktion. Ifølge informationer afdækket af 9to5Google i betaversion 14.52 af Android Auto-appen, arbejder Google på at tillade Google Assistant at bruge AI til at opsummere modtagne beskeder mens man kører.

Annonce:

Denne funktion vil generere korte, informative resuméer af gruppesamtalens indhold, i stedet for at oplæse hver enkelt besked. Det er dog vigtigt at bemærke, at da sammenfatningerne er genereret af AI, kan der forekomme fejl. Brugerne vil have mulighed for at slå denne funktion til og fra i Android Autos indstillinger.

 

foto: 9to5google

I Android Auto’s indstillingsmenu under afsnittet “Notifikationer” vil brugere kunne finde og aktivere muligheden for at få vist disse AI-genererede beskedresuméer. Denne indstilling vil også være tilgængelig via bilens infotainment-system.

Selvom denne nye funktion stadig er i beta og den præcise lanceringsdato endnu er uklar, tyder det på, at Google fortsætter med at integrere AI-baserede løsninger i sine produkter. Lignende funktioner, såsom sammenfatningsmuligheder i Google Chat, understreger Googles fokus på at forbedre digital kommunikation og gøre den mere overskuelig for brugerne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.