Forside * Featured

Slut med airbags til cyklister: Hövding går konkurs

-
Foto: PR

Producenten af airbags til cyklister har at indgivet konkursbegæring

Hövding Sverige AB indgiver konkursbegæring. Producenten af airbags til cyklister – oppustelige cykelhjelme – har måttet kaste håndklædet i ringen efter en problemfyldt lancering af deres seneste produkt.

Årsagen til konkursbegæringen er, at den svenske forbrugerstyrelse den 1. november 2023 indførte et midlertidigt salgsforbud mod virksomheden og derefter den 15. december 2023 meddelte et permanent salgsforbud og tilbagekaldelse af produktet Hövding 3. Det fortæller Hövding i en udmelding.

Annonce:

Hövding er imod beslutningen og har anket afgørelsen. Det har resuteret til at forvaltningsdomstolen har imødekommet Hövdings anmodning, hvilket annullerer den svenske forbrugerstyrelses beslutning om et øjeblikkeligt salgsstop og tilbagekaldelse, og tillader at Hövding 3 fortsat kan sælges

Selskabet fortæller dog videre, at den skade som anklagerne om et fejlbehæftet produkt har påført, gør at det ikke er muligt at videreføre virksomheden. Hövding blev 12 år.

 

Video

Sådan fungerede en Hövding hjelm

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.