Forside * Featured

Tesla fejrer Supercharger-netværk med gratis opladning for ikke-Tesla elbiler frem til 6. januar

-
Tesla oplader – Nu for alle

For to år siden tog Tesla et markant skridt i elbilindustrien ved at åbne deres eksklusive Supercharger-ladenetværk for andre mærker af elbiler. Dette initiativ repræsenterede en ny æra for elbilinfrastrukturen, idet Tesla’s avancerede ladestationer nu var tilgængelige for et bredere spektrum af elbilkørere.

For at fejre denne milepæl, har Tesla annonceret en spændende tilbud: gratis opladning til nye ikke-Tesla elbiler ved deres Supercharger-stationer.

Dette tilbud, som gælder i 18 forskellige lande, herunder Danmark slutter den 6. januar 2024. Tesla Europe har i en officiel meddelelse udtalt, “For at fejre den fortsatte åbning af vores netværk for alle elbiler, får ikke-Tesla-elbiler deres første Supercharger-session gratis indtil den 6. januar 2024.”

Annonce:

For at drage fordel af dette tilbud skal nye brugere anvende Teslas mobilapp. Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle Supercharger-stationer er åbne for ikke-Tesla elbiler, men app’en giver en klar indikation af, hvilke stationer der er tilgængelige. I Danmark består Teslas netværk af 25 Supercharger-stationer med i alt 480 ladestandere. Af dem er 20 af disse stationer tilgængelige for alle elbilmærker.

Desuden markerede slutningen af december en anden betydelig udvikling i Teslas Supercharger-netværk i Danmark. Den første Supercharger V4-station blev åbnet ved Blokhus Feriecenter. Denne nyeste tilføjelse til Tesla-familien af ladestationer har et 3 meter langt CCS-kabel og er designet til at være kompatibelt med alle elbilers ladeporte. Med en imponerende 250 kW opladningshastighed, tilbyder V4 Superchargers en effektiv og hurtig opladningsoplevelse for alle elbiler.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.