Forside Nyheder

Ny TV3-serie kun på nettet


 


TV3 prøver kræfter med nettet, i en ny programserie, der interaktivt udvikler sig sammen med seerne.


Drømmen hedder serien, hvor TV3 hjælper ganske almindelige mennesker med at få netop deres drøm til at gå i opfyldelse. Det eneste du skal gøre er at oprette en profil hvor du beskriver din drøm og hvorfor den skal opfyldes. Alle drømme er velkomne og kan være alt fra koncertbilletter, noget nyt tøj – til en ny bil.


Et “drømmehold” – Dream Team – bestående af tre kendte danskere vil hver uge finde de bedste drømme frem. Herefter er det op til dig at stemme på hvilken drøm du helst vil se opfyldt. Hver fredag overrasker Dream Teamet en ny glad vinder LIVE og opfylder deres drøm.


“Det er et projekt, vi synes er sjovt og spændende, og som vi håber, at der også kan komme et tv-program ud af, hvis det bliver populær nok på nettet. Vi har tidligere kørt med skønhedskonkurrencen Aquador’able på nettet, og det gik rigtig godt. Hvis den nye serie her også går godt, så er der en mulighed for at udbygge modellen,” siger adm. dir. Jesper Grønholdt fra TV3 til Mediawatch.


For at deltage skal oprettes en profil på TV3’s hjemmeside. Det vil formentlig give TV3 en hel del flere profiloprettelser og dermed viden om brugerne, men Jesper Grønholdt afviser overfor Mediawatch, at det er hovedformålet.


“Motivationen ligger i at lave et godt program. Derudover vil vi selvfølgelig også gerne tjene nogle penge, men det vil vi altid.”


Serien kan følges her


 


Kilde: Mediawatch

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.