Forside Nyheder

Blu-ray afspiller til 142.000 kroner


Krell Evolution 555 blu-ray til kr. 142.000,-


 


Highend producenten Krell sender nye produkter på markedet, der i blandt markedets vel dyreste blu-ray afspiller.


Der er ingen finanskrise at spore hos Krell, der lancerer markedet måske dyreste blu-ray afspiller. 142.000 kroner koster den.


Men hvad indeholder den så?


Videoprocessor er Sigma Designs 12-bit VXP teknologi, med de bedste algoritmer til støjreduktion, de-interlacing, skalering, billedforbedring og konvertering. Krell Evolution 555 giver omfattende kontrol af skærmformater, herunder en lodret korrektion af systemer der anvender 2.35:1. Vertical stretch fjerner de sorte bjælker i top og bund uden at forvrænge billedet. Det er mest fordelagtigt for brugere af Cinema Scope skærme og projektorer med anamorfiske linser.


Ud over sine ultimative videofaciliteter, er Krell Evolution 555 en Blu-ray/DVD-afspiller forberedt til Profile 2.0 (BD-Live) med 1 GB indbygget hukommelse. Plads til SD-kort giver mulighed for udvidelse af hukommelse til BD-Live og Bonus View filmtitler, samt afspilningsmuligheder for fotos og musikfiler. Tilslutningsmuligheder for en verden af spændende nutidig såvel som fremtidig underholdning.


Krell Evolution 555 har indbygget Ethernet-port, som giver mulighed for internetforbindelse, firmware-opdatering, BD Live interaktivitet og IP-kontrol. Derudover kan et 802.11b/g/n trådløst kort indsættes til at udføre de samme funktioner. Dette giver også adgang til online-streaming og mediefiler hjemmehørende på et netværk.


Krell Evolution 555 er fuldt HDMI 1.3 kompatibel, med opgraderingsmuligheder til fremtiden, som gør den til en avanceret og fremtidssikret afspiller. Allerede nu er den udstyret med en HDMI 1,4 transmitter. Sigma Designs VXP video processor er placeret på et indstikskort til HDMI 1,4 med fuld understøttelse af 3D og 4Kx2K opløsning.


Til det ultimative indenfor audio, er Krell Evolution 555 udstyret med ESS Technology’s 32-bit Sabre Reference DACs. For tilslutninger til den øvrige Krell Evolution serie, benyttes Krell’s proprietære CAST termineringer. Balancerede XLR-udgange og single-ended RCA-udgange er selvfølgelig tilgængelige for tilslutning af konventionelle forforstærkere.


Jerry Del Colliano fra Home Theater Review beskrev Krell Evolution 555 således “finish på afspilleren er absolut topklasse og videosignalet til en SIM2 mico50 projektor er kæberaslende godt.”


Krell Evolution 555 kan leveres fra udgangen af juni, og prisen er som nævnt kr. 142.000,-


For øvrige Krell nyheder se: High Performance Audio


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.