Forside Produkter HiFi & Surround

Her kommer øretelefonerne af træ


 


Disse earphones fra eWood giver begrebet “en kæp i øret” en helt ny betydning. Nu kan det være vellydende hifi-lyd istedet.


Italienske eWood jagter en af de største udfordringer ved in-ear, at basgengivelsen ofte er svag. Det skyldes dels de meget små “kabinetter” uden volumen, og det er jo svært at gøre noget ved. Men deres forskning afslørede også at de ofte for svage “kabinetter” i in-ears påvirkede bassen negativt.


Derfor begyndte de at eksperimentere med andre matrialer, og endte med at lave dem i træ. Dette kombineret med en højttalerenhed baseret på neodynium magneter, som reducerer pladsbehovet og dermed øges volumen i selve “kabinettet” med bedre basgengivelse til følge.


eWoods in-ears kommer med 3 forskellige silikone ?øre isolatorer?, man kan derfor vælge den ?øre isolator? der passer bedst til ens øre for bedste komfort.


Komfort er i det hele taget noget eWood har gjort en del ud af. Således kan man selv justere hvor langt de enkelte kabler til højre og venstre in-ear skal være, mens kablet generelt er designet til at undgå at blive filtret. Kablet er i øvrigt et multi leder OFC kabel, specielt valgt for den gode lydkvalitet. Stikket er med 24karat guldbelægning, for bedst mulig kontakt.


Slutteligt har eWood også en mikrofon, så man kan føre samtaler mens man har sine eWood på.


  


3 modeller


EW-Small, er med et lille kabinet, og i designet har man fokuseret på at opnå en fremragende gengivelse, for dem der ikke ønsker for meget bas. Resultatet er en in-ear der er perfekt til violiner, kammer musik og vokal.


EW-Medium er all-round modellen, hvor fokus har været på at få en fremragende gengivelse, med en naturlig dyb basgengivelse. EW-Medium er derfor perfekt til alle musikformer, og leverer en balanceret naturlig gengivelse, hvor man både kan høre detaljerigdom og får en god fornemmelse for musikkens krop og fylde.


EW-Large er med et stort kabinet, og den egner sig bedst til musik hvor rytmen og dybden i bunden er det væsentlige. Naturligvis selvskrevet til hip-hop, men også rock, disco og andre moderne former for musik kommer til sin ret med EW-Large.


For alle 3 modeller gælder, at udover standardudgaven, kan man købe en special version til rejsebrug. Den kommer så med en lille taske som man kan have sin smartphone eller anden musikgengiver i, og vigtigst af alt, den kommer med et utal af adaptor stik, både til fly, computere mv.


  


Pris og tilgængelighed


Alle tre eWood modeller koster det samme, som er kr. 595,- for et sæt. 


Ønskes versionen med taske og adaptorer mv, er prisen 895,-


De er tilgængelige i Danmark nu.


 


Kilde: hififreaks.dk

Annonce