Forside Nyheder

Få let DAB+ radio i din bil


Få let DAB+ radio i din bil


Det er ferietid, og mange familier gør klar til at suse ned igennem Europa på motorvejen. Nu kan du let få en DAB+ radio i bilen.


Danmarks Radio er allerede begyndt at skære ned i antallet af FM-kanaler, DR P1 og DR P2 Klassisk deler nu samme frekvens, og DR P1 kan nu kun høres i dagtimerne. Desuden går mange glip af DRs udbud af nichekanaler, der kun sendes digitalt.


Savner du at høre nogle af de kanaler, og de mange andre man kan høre i Europa, har danske Kjaerulff 1 Digital sendt en ny og smart DAB+ radio på markedet til omkring 1.100 kr.


MAXIMUM Mobile DAB+ passer i langt de fleste biler, det eneste krav er at bilradioen understøtter FM og RDS (Radio Data System). Desuden kan MAXIMUM Mobile DAB+ både modtage DAB og DAB+ og vil derfor virke til modtagelse af digital radio i mange lande. 


  


Digital via FM båndet


Tilslutningen af MAXIMUM Mobile DAB+ er utrolig ligetil, 12-voltsstikket sættes i bilens cigartænder og den medfølgende antenne placeres i ruden, du er nu klar til at høre digital radio i bilen. Der skal ikke monteres nogen kabler til bilradioen. I det daglige er kun fjernbetjeningen fremme da selve DAB-enheden let gemmes væk f.eks. i bilens handskerum eller bagagerum. Bilradioens RDS-funktion sørger for at information om kanalnavn og det aktuelle program vises i displayet på den eksisterende bilradio.


MAXIMUM Mobile DAB+ fungerer ved at den selv og helt automatisk finder en ledig FM-frekvens til at kommunikere trådløst med din FM-radio. Understøtter din bilradio udover RDS også AFC (Automatic Frequency Change) sker områdeskift helt automatisk. Udover at modtage digital radio er MAXIMUM Mobile DAB+ også udstyret med 3,5 mm mini jackstik til tilslutning af mp3-afspiller eller mobiltelefon.


MAXIMUM Mobile DAB+ kan allerede nu købes hos udvalgte forhandlere og har en vejledende udsalgspris inklusiv moms på 1.099 DKK.


Recordere.dk modtager snart en testmodel, så forvent en ferietest af MAXIMUM Mobile DAB+ snart.


 


Specifikationer  • Kompatibel med alle FM RDS bilradioer – der er derfor ingen grund til at udskifte den eksisterende FM RDS radio.
  • Hurtig auto-tuning af DAB-kanaler – nem adgang til et stort udvalg af DAB-kanaler.
  • Stationsnavn og programinfo vises i displayet på den eksisterende RDS radio.
  • MAXIMUM Mobile DAB+ får strøm via standard 12 V cigarstik.
  • Valgbar FM-frekvens via fjernbetjeningen.
  • Automatic Frequency Change (AFC) finder automatisk den bedste ledige FM-frekvens.
  • Den medfølgende DAB-antenne er nem at montere i ruden og optimeret til digital modtagelse.
  • Hovedenheden kan let gemmes væk i fx handskerum eller bagagerum.
  • AUX-indgang til tilslutning af alle MP3-afspillere/telefoner med 3,5 mm minijackstik.
  • Adgang til 12 forudindstillede stationer via 4 knapper på den radiostyrede fjernbetjening.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.