Forside Nyheder

Video: Din iPhone som et kasseapparat


 


iZettle er en kortlæser, der kan omdanne iPhone og iPad til et kasseapparat, der kan modtage betaling via kreditkort.


Er der brug for at modtage betaling via kreditkort i virksomheden har løsningen hidtil været at få en betalingskortterminal. Men hvad gør den mindre erhvervsdrivende der måske bare sælger lidt hifi-grej i sin fritid, og ikke har råd til sådan en løsning?


Det marked satte iZettle sig for at erobre. Løsningen blev en kortlæser der kan benyttes sammen med Apples iPhone og iPad, sammen med en App til at klare selve betalingen.


?Vi startede iZettle for et gøre betalinger mere demokratiske, styrke de små virksomheder, serviceudbydere og almindelige mennesker ved at fjerne forvirrigen fra håndtering af kreditkortbetalinger?, udtaler Jacob de Geer, administrerende direktør og medgrundlægger af iZettle


iZettle har nu over 50.000 kunder, og produktet kom til Danmark tidligere i år.


Her følger et TV-indslag om iZettle, lavet af Jyskebank TV.


 


Annonce