Forside Nyheder

LG: Tre chefer tiltalt for spionage mod Samsung


Chefer hos LG Display er tiltalt for at aflure Samsungs OLED-teknologi.


 


Tre ledere hos LG Display er tiltalt for at aflure Samsungs OLED-teknologi i sag om industrispionage.


Lillebror er tiltalt for at stjæle fra storebror. Verdens næststørste display-producent LG er anklaget for at stæle OLED-teknologi fra verdens førende display-producent Samsung.


Sagen kom til offentlighedens kendskab i april måned, da det koreanske politi skred til anholdelser af en række personer, der senere skulle vise sig at føre tilbage til LG. En 46-årig tidligere forsker i Samsung Mobile Display modtog ifølge anklagerne en stor sum penge, for at skaffe informationer om Samsung AMOLED teknologi (Active Matrix OLED) til LG.


Nu står LG ifølge The Wall Street Journal frem og fortæller, at tre ledere fra LG Display er indblandet. I alt er 11 personer tiltalt i sagen om industrispionage mod Samsung. De tre chefer er ikke suspenderet, men er fortsat på deres poster i LG Display, mens sagen kører.


“LG har slet ikke brug for andre firmaers teknologi” fortæller LG i en officiel udtalelse og fortsætter: “Teknologien fra Samsung Mobile Display er markant anderledes end den fra LG Display”.


Samsung Mobile Display er bekymret for at tabe mange penge på tyveriet af OLED-teknologi og opfordrer LG Display til at tage ansvar og være med til at sikre at det ikke sker.


Selvom der her er tale om teknologi fra mobildisplays, så benyttes AMOLED også til TV-displays nu.

Annonce