Forside MWC MWC 2014

MWC 2014 tegner til at blive hot på nyhederGalleri: Mobile World Congress 2013. Fotos: recordere.dk


 


Hvor Mobile World Congress 2013 var en skuffelse på nyhedssiden, så tegner MWC 2014 til at blive hot på nyheder.


Årets mekka for mobile enheder, Mobile World Congress i Barcelona, bød sidste år på en større udstilling med færre nyheder. Men år 2014 tegner til at blive markant anderledes.Lancering af nye topmodeller af smartphones og masser af smart-ure. Hvad angår nyheder så rygtes årets mobil-udstilling at byde på en del.


LG ventes klar med G3, og rygtes også på vej med et buet smartwatch. Samsung ventes klar med deres næste ur, Galaxy Gear 2, og muligvis præsenteres også Galaxy S5 sammen med. Sony klargør deres nok mest interessante flagskibs-model nogensinde, og ventes at bringe den med til Barcelona.


Recordere.dk dækker udstillingen i Barcelona. I år ligger den fra 24-27. februar.


Se også: TEMA om Mobile World Congress 2014

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.