Forside X-files Ikke kategoriseret

Windows 10 ser anderledes ud end forventet

-

Hvis du troede, du vidste, hvordan Windows 10 så ud, har du nok taget fejl.

Annonce:

Folk, der har downloadet og brugt Windows 10 i preview-versionen har fået en helt klar fornemmelse af, hvordan den nye styresystem fungerer. Især startmenuen, der er kommet tilbage, har gjort folk glade, også selvom menuen nu også har live-tiles ombord.

Men når Microsofts BUILD-udviklerkonference løber af stablen i morgen, kan Redmond-holdet vise sig at afsløre en anderledes brugerflade til Windows 10.

Nye screenshots, der er blevet lækket dagen før pressekonferencen, der starter BUILD, viser muligheden for at udvide startmenuen med en større live-tiles-flade, der samtidig er gennemsigtig á la Windows Aero.

Det er det kinesiske website IT Home, der har fået finger i billederne, og der er endda en lille animeret GIF, der viser en variation af live-tiles-animationerne i brugerfladen. Du kan se dem samlet her, via The Verge.

Annonce:
Forrige artikelSå er LG G4 officielt lanceret
Næste artikelPolitikere bløder op: FM sluk kan udskydes
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.