Forside Nyheder

Ny OnePlus-smartphone kan lande 29. oktober

-

onepluslogoDet var ikke ret meget, der kom ud af OnePlus-pressemødet forleden, men nu er der kommet en ny dato med mere kød på.

Som vi skrev tidligere på ugen, forventes OnePlus at lancere en ny telefon, der muligvis er en mindre smartphone end OnePlus Two, og som ser ud til at have et iPhone-lignende design.

Der var nogle, der forventede at se denne telefon på det sidste pressemøde i Indien, men det skete altså ikke.

Til gengæld har OnePlus Two nu teaset en global lanceringsevent 29. oktober. Det er sket dels på Twitter, hvor firmaet har lagt et billede af et lysende X op med teksten ”Vi ses 29. oktober, London.” med hashtagget #PowerfullyBeautiful. Samtidig bekræftes en tilsvarende event i Beijing i et blogindlæg på OnePlus’ kinesiske hjemmeside, hvor flere lysende X’er også vises frem.

Om telefonen kommer til at hedde OnePlus X, ved vi endnu ikke med 100% sikkerhed, men det er nok et ret godt bud. Især fordi den førnævnte kinesiske hjemmesides URL indikerer det.

Websitet True-Tech.net mener at have fanget en annonce fra Amazon i Indien, der afslører detaljer om smartphonen, som de mener hedder OnePlus Mini. Sproget i annoncen er dog lettere ubehjælpsomt og virker ikke, som om det er lavet af professionelle marketingfolk – så der er gode chancer for at det er en and.

Annonce