Forside Nyheder

Er det her OnePlus’ nye mini-smartphone?

-

1plusiphoneSom vi kunne berette forleden, har OnePlus inviteret til pressemøde i dag forbindelse med en lancering med fokus på det indiske marked.

Rygterne går på, at der er tale om en OnePlus ’mini’. Men hvis skal stole på ovenstående spionfoto, er der snarere tale om en OnePlus ’iPhone 4 Edition’. Formfaktoren har iPhone 4-designets metalkant, og selvom vi ikke kan se fronten, er der ingen tvivl om, hvor inspirationen kommer fra.

Annonce:

Fotoet kommer fra registreringsdokumenter, der er afleveret til de amerikanske telemyndigheder, FCC, skriver The Verge. Det kunne indikere, at telefonen i hvert fald også kommer ud i andre lande end Kina og Indien.

Ifølge disse dokumenter hedder modellen E1005, har en 5,5” skærm, har en 1,9 GHz processor og understøtter alt, hvad man kan forvente af antennefunktioner i 2015 (hvilket naturligvis er det, FCC er mest interesserede i).

Hvad det er for en telefon, får vi måske mere at vide om, når OnePlus’ pressemøde i Indien er overstået.

Annonce:
Forrige artikelPC-salget falder stadig
Næste artikelHTC laver iPhone-klon
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.